Λύση και στους ταχυδρομικούς κώδικες πολλών περιοχών…

Με παρέμβαση του Βουλευτή Ν. Γρεβενών Ανδρέα Πάτση θα γίνουν δεκτές για το επίδομα θέρμανσης οι αγορές καυσόξυλων από την 1ηΙουνίου και διορθώνονται άμεσα τα ζητήματα με τους ταχυδρομικούς κώδικες των κοινοτήτων του Νομού Γρεβενών

Ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών, κ. Ανδρέας Πάτσης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Αναφορικά με το επίδομα θέρμανσης και το ζήτημα που προέκυψε για την επιδότηση της αγοράς ξύλων όπου σύμφωνα με την απόφαση θα γίνονταν δεκτά τιμολόγια αγοράς από την 1η Οκτωβρίου 2020 και μετά, έπειτα από σειρά προσωπικών μου επαφών με την ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών, το δίκαιο αίτημα των κατοίκων του Νομού μας θα ικανοποιηθεί άμεσα. Μέσα τις επόμενες ώρες αναμένεται να εκδοθεί νέα απόφαση σύμφωνα με την οποία θα επιμηκυνθεί το χρονικό διάστημα αγοράς καυσόξυλων και θα γίνονται δεκτά τιμολόγια έκδοσης από την 1ηΙουνίου και μετά.

Παράλληλα, τα τεχνικά ζητήματα που έχουν παρουσιαστεί κατά την υποβολή των αιτήσεων στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ και που στην πλειονότητά τους αφορούν την αντιστοιχία των ταχυδρομικών κωδικών, θα επιλυθούν άμεσα. Ιδιαίτερα, θα ήθελα να απευθυνθώ προς τους κατοίκους των κοινοτήτων Κηπουρείο, Ελεύθερο, Άγιος Κοσμάς, Εκκλησιές, Καλλονή, Κυδωνιές, Κυπαρίσσι, Τρίκορφο αλλά και Καρπερό, Δήμητρα, Κατάκαλη, Τριφύλλι, Τρικοκκιά και Άνοιξη και να τους διαβεβαιώσω ότι θα υπάρξει άμεση διόρθωση από την πλευρά της ΑΑΔΕ, ώστε να μπορέσουν να ολοκληρώσουν την υποβολή των αιτήσεων τους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη που έδειξε κατανόηση στα ζητήματα αυτά που του μετέφερα και που ενήργησε άμεσα για την επίλυσή τους.

Φέτος εξάλλου το επίδομα θέρμανσης είναι αισθητά ενισχυμένο για όλους τους δικαιούχους και ιδιαίτερα για τους κατοίκους των ορεινών περιοχών, όπως ο Νομός Γρεβενών. Είναι μάλιστα η πρώτη φορά που επιδοτούνται και άλλα καύσιμα, πλην του πετρελαίου, όπως τα ξύλα και το πέλετ και αυτό αποτελεί μια ακόμη έμπρακτη απόδειξη ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ενεργεί έχοντας ως γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας, θεσπίζοντας μέτρα που ανακουφίζουν τους πολίτες και προάγοντας σταθερά τις αρχές της κοινωνικής αλληλεγγύης.»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.