Αντί η κυβέρνηση να στέλνει τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρυσοχοΐδη, για να «επιβλέψει» το αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο στην Π.Ε. Κοζάνης να στείλει εδώ και τώρα γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό για να στελεχωθούν με επάρκεια όλες οι Δομές Υγείας, να επιτάξει επιτέλους τον ιδιωτικό τομέα υγείας, να στελεχώσει με επάρκεια τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ, να ανοίξει ΜΕΘ, να προχωρήσει σε μαζικά και δωρεάν τεστ, να πάρει ουσιαστικά μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς. Να κάνει δηλαδή όλα αυτά τα αυτονόητα που τόσο καιρό φωνάζουν και διεκδικούν οι υγειονομικοί και ο λαός της περιοχής μας.

Η κυβέρνηση θα έπρεπε να απολογείται για το γεγονός ότι όλο το προηγούμενο διάστημα κινήθηκε με βάση τα«πρωτόκολλα» και τις απαιτήσεις του κεφαλαίου και όχι να κουνάει το δάχτυλο στο λαό της περιοχήςσε μια προσπάθεια να μεταθέσει αλλού τις εγκληματικές της ευθύνες και να εμπεδώσει κλίμα καταστολής.

Κοζάνη, 16/12/2020

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.