Αγαπητές/οι φίλες και φίλοι,
Ο σύλλογος μας συμβαδίζοντας με το πνεύμα των Χριστουγέννων, την αλληλεγγύη, την αγάπη και προσφορά στο συνάνθρωπο διοργανώνει εβδομάδα φιλανθρωπίας από τις 13-20/12/2020 με σκοπό τη βοήθεια σε άπορους συμπολίτες μας, σε ανθρώπους που βιώνουν αυτές τις γιορτινές μέρες με δυσκολία λόγο διαφόρων καταστάσεων να τους κάνει να χαμογελάσουν να αισθανθούν ότι δεν είναι μόνοι τους, ότι υπάρχει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο!

Όποιος θέλει να συνδράμει στην προσπάθεια μας μπορεί ως την Κυριακή 20/12 να καταθέσει στον τραπεζικό λογαριασμό του συλλόγου μας όποιο χρηματικό ποσό θέλει με την αιτιολογία “φιλανθρωπία” και ονοματεπώνυμο αν επιθυμεί.

Η κορύφωση της προσπάθειας μας θα γίνει την Κυριακή 20/12 στο Καστράκι με το santa run, όπου θα γίνει κατά τις ώρες 10:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα εικονικός virtual “αγώνας” εορταστικός χωρίς ανταγωνισμό και θα υπάρχει στο χώρο εκκίνησης, το γεφυράκι, χώρος συλλογής τροφίμων μακράς διάρκειας.

Όποιος θέλει θα μπορεί να τρέξει και να περπατήσει στην κυκλική διαδρομή του περιφερειακού η στο Καστράκι και ακόμη καλύτερα με αμφίεση Αϊ Βασίλη! Θα τηρούνται τα πρωτόκολλα που ισχύουν λόγο του κορονοϊού και η συμμετοχή θα είναι το πολύ έως δύο άτομα μαζί.

Όποιος θέλει να προσφέρει με άλλο τρόπο θα μπορεί να καλεί στο τηλέφωνο 6972890371.Ο αριθμός λογαριασμού IBAN στην Πειραιώς είναι GR7901722400002240599890978 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ.Τα χρήματα και τα αγαθά που θα μαζευτούν θα διατεθούν κατόπιν αξιολόγησης των προτάσεων από το Δ.Σ. του συλλόγου.

Προτρέπουμε τους φίλους μας να στέλνουν φωτογραφίες από την προσπάθεια τους για να ανεβαίνουν στην ομάδα. Τρέχουμε και περπατάμε για καλό σκοπό με αγάπη και χαμόγελο όπως επιβάλλουν οι γιορτινές μέρες!!!
Ευχαριστούμε πολύ!!!

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.

Δρομείς Υγείας Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.