Συνελήφθησαν την Παρασκευή (11-12-2020) το μεσημέρι στη Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, δύο ημεδαποί, ένας 31χρονος και μία 33χρονη, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οι προαναφερόμενοι αστυνομικοί εντόπισαν στη Φλώρινα τον 31χρονο, να παραλαμβάνει ένα δέμα από κατάστημα ταχυμεταφορών και να εισέρχεται σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποίησαν, διαπίστωσαν ότι το δέμα περιείχε -120- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Στη συνέχεια, συνελήφθη η 33χρονη, διότι κινούνταν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της, πέριξ του ανωτέρω καταστήματος, ώστε να εντοπίσει τυχόν παρουσία αστυνομικών.

Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 31χρονου, βρέθηκαν -4- δισκία χαπιών, που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει, καθώς και σπόροι κάνναβης, βάρους -1,2- γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • 120 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • 1,2 γραμμάρια σπόρων κάνναβης,
  • 4 δισκία χαπιών,
  • 2 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, ιδιοκτησίας των συλληφθέντων,
  • 2 κινητά τηλέφωνα και
  • χρηματικό ποσό 100 ευρώ.

Οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.