Είναι λυπηρό, τώρα που όλοι μαζί δίνουμε τη μάχη κατά της πανδημίας στην υγειονομική μας μονάδα, ο τοπικός  Σύριζα να βγάζει ανακοίνωση κατά του νοσοκομείου μας. Αντί να φροντίσει να ενημερωθούν επίσημα για το λόγο που δεν κατέστη  δυνατή η καταβολή των δεδουλευμένων των επικουρικών εργαζομένων της μονάδας μας στην προκαθορισμένη ημερομηνία, προτίμησαν να βγουν με ανακοίνωση δημιουργώντας εντυπώσεις  στηριζόμενοι σε παραπληροφόρηση. Εμείς πρώτοι ως διοίκηση ενημερώσαμε τους εργαζόμενους ότι παρά τις προσπάθειες δεν κατέστη δυνατό να προχωρήσουμε στην κατάθεση των αμοιβών τους, διότι το σύνολο των εξουσιοδοτημένων υπαλλήλων που ασχολείται με τη μισθοδοσία ασθενεί με covid 19, και δε μπορούσε να πραγματοποιηθεί από άλλους υπαλλήλους στις προβλεπόμενες ημερομηνίες.



Είναι άδικο για μικροπολιτικούς σκοπούς να εκμεταλλεύονται ένα τεχνικό πρόβλημα που προέκυψε λόγο της υγείας εργαζομένων. Άλλωστε έχει γίνει ήδη γνωστό στους σκληρά εργαζόμενους επικουρικούς μας, που δίνουν τη μάχη κάτω από δύσκολες συνθήκες με όλες τους τις δυνάμεις  κατά του ιού, που χτύπησε και τη δική μας υγειονομική μονάδα,  ότι η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί όσο το δυνατόν  γρηγορότερα, και δε θα μείνει καμία απολύτως εκκρεμότητα. Τέλος, ενημερώνουμε ότι δεν υφίσταται πρόβλημα με την πληρωμή των υπαλλήλων του ΟΑΕΔ.

Δίνουμε όλοι μαζί τη μάχη ώστε να ξεπεράσουμε τη πανδημία με τις λιγότερες δυνατές απώλειες.

Από τη Διοίκηση

του Γ. Ν. Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.