Στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ ολιγομελή αντιπροσωπεία του Νομαρχιακού Τμήματος Γρεβενών της ΑΔΕΔΥ , τηρώντας τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, πραγματοποίησε συμβολική συγκέντρωση στην πύλη του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών, δηλώνοντας την συμπαράσταση τους στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου και διεκδικώντας την ενίσχυση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας.

Στην τοποθέτηση του ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος Ν. Γρεβενών της ΑΔΕΔΥ, Στέργιος Λιάμπας αφού αναφέρθηκε στις τεράστιες ελλείψεις στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών, στην υποστελέχωση του Κέντρου Υγείας Δεσκάτης, κατέληξε ότι πρέπει να παρθούν άμεσα μέτρα προστασίας της υγείας του λαού μας, θωράκιση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, καθώς και επίταξη των δομών ιδιωτικής υγείας.

Στη συνέχεια κατήγγειλε την κυβέρνηση, η οποία αξιοποιεί την πανδημία του κορονοϊού για να προωθήσει αντεργατικά και αντιλαϊκά νομοσχέδια, όπως για την κατάργηση του οκτάωρου και τα νέα εμπόδια στη συνδικαλιστική οργάνωση και δράση του συνδικαλιστικού κινήματος.

Τέλος ανέφερε ότι οι αγώνες για την προστασία της υγείας του λαού, των δικαιωμάτων των εργαζόμενων και των συνδικαλιστικών τους ελευθεριών , δεν σταματάμε ούτε αναβάλλονται και ότι ως Νομαρχιακό Τμήμα Γρεβενών της ΑΔΕΔΥ θα είναι μπροστά στους αγώνες μαζί με τους εργαζόμενους για να διεκδικήσουν αυτά που τους ανήκουν.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία
Του Νομαρχιακού Τμήματος Γρεβενών της ΑΔΕΔΥ

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Λιάμπας Ανδ. Στέργιος Λέτσιος Θ. Χρήστος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.