Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται από τον Δήμο Γρεβενών και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας & Πρασίνου κ.Νίκο Τσικούρα, οι προγραμματισμένες εργασίες ανάπλασης και εξωραϊσμού σε κόμβους, νησίδες, πλατείες και πεζοδρόμια που υλοποιούνται κυρίως από ιδίους πόρους αλλά και με τη συμμετοχή του χρηματοδοτικού προγράμματος ΦιλόΔημος Ι.

Ειδικότερα, οι καλαίσθητες αυτές “πράσινες” παρεμβάσεις που αναζωογονούν και αναβαθμίζουν το αστικό περιβάλλον, κάνοντας το πιο φιλικό και οικείο για τους δημότες, πραγματοποιήθηκαν τόσο στον κυκλικό κόμβο και τις νησίδες που βρίσκονται στην ανατολική είσοδο της πόλης όσο και σε γειτονιές του κέντρου και πιο συγκεκριμένα έξω από το Κέντρο Πολιτισμού αλλά και στην μικρή πλατεία που γειτνιάζει με το 1ο Γυμνάσιο.



Οι εργασίες καλλωπισμού, που έγιναν πράξη από τους εργαζόμενους της Υπηρεσίας Πρασίνου και της Κοινωφελούς Εργασίας, περιελάμβαναν την τοποθέτηση χλοοτάπητα με υπόγειο και αυτόματο σύστημα άρδευσης ενώ φυτεύτηκαν και πολυετή φυτά που ξεχωρίζουν για την πυκνή τους βλάστηση και την ανθεκτικότητά τους.

Η Δημοτική Αρχή υπογραμμίζει ότι θα συνεχίσει άοκνα και εντατικά τις παρεμβάσεις καλλωπισμού και σε άλλα σημεία των Γρεβενών καθώς βελτιώνουν σημαντικά και ουσιαστικά την ποιότητα ζωής των πολιτών, προστατεύοντας παράλληλα το φυσικό μας περιβάλλον και καλλιεργώντας επίσης την οικολογική συνείδηση με τον καλύτερο τρόπο σε μικρούς και μεγάλους.




Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.