Ο ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών κατά την προσφιλή τακτική του άκρατου λαϊκισμού και προσπαθώντας να καλύψει την απραξία τουκαι την απουσία άσκησης οποιαδήποτε ουσιαστικής πολιτικής από την πλευρά του, καταφεύγει για μια ακόμη φορά στη διαστρέβλωση της αλήθειας.



Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας φέτος κατάφερε, εν μέσω της πανδημίας και των δύσκολων οικονομικών συγκυριών που έχει προκαλέσει, να διπλασιάσει τις πιστώσεις για τα καυσόξυλα ατομικών αναγκών στον Νομό Γρεβενών και ικανοποίησε πλήρως το σχετικό αίτημα που υπέβαλε η Διεύθυνση Δασών Γρεβενών. Αυτή είναι η πραγματικότητα και οι αριθμοί το αποδεικνύουν περίτρανα.

Ας μας απαντήσει όμως ο ΣΥΡΙΖΑ ποιο ακριβώς ήταν το ποσό που είχε εγκρίνει η κυβέρνησή του για ξύλα ατομικών αναγκών για τα Γρεβενά; Πόσες διαχειριστικές μελέτες είχαν εκπονηθεί επί των ημερών του; Τι ποσότητα ξύλων πήρε η κάθε οικογένεια;

Και επειδή τα νούμερα είναι ντροπιαστικά και ούτε οι ίδιοι δεν τολμούν να τα παραδεχτούν, ας παραμείνουν στην πολιτική τους ανυπαρξία και ας αφήσουν την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να βάλει τάξη στο χάος που ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησε.


Πολιτικό Γραφείο Ανδρέα Πάτση
Βουλευτής Ν. Γρεβενών- Νέα Δημοκρατία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.