Μέσω της σωστής αξιοποίησης των κονδυλίων του ΕΣΠΑ και βάζοντας ως πρώτη προτεραιότητα τη στήριξη των εκπαιδευτικών δομών του Δήμου μας,
ο Δήμαρχος Γρεβενών κ.Γιώργος Δασταμάνης υπέγραψε, την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020, σειρά συμφωνητικών με την ανάδοχο κατασκευάστρια εταιρεία για το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης τριών δημοτικών σχολείων και δυο νηπιαγωγείων που ξεκινάει άμεσα.



Αναλυτικότερα, οι σχετικές εργασίες, συνολικού προϋπολογισμού 941.000 ευρώ, αφορούν το 2ο Δημοτικό Σχολείο (320.600 ευρώ), το 3ο Δημοτικό Σχολείο (287.400 ευρώ), το 7ο Δημοτικό Σχολείο (241.700 ευρώ) και το 2ο – 6ο Νηπιαγωγείο (91.300 ευρώ).

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογες δράσεις δρομολογήθηκαν και δρομολογούνται από τη Δημοτική Αρχή σε δεκατρία σχολεία του Δήμου Γρεβενών, οι οποίες θα βελτιώσουν ριζικά τις υπάρχουσες υποδομές κάνοντάς τες ενεργειακά αποδοτικότερες και οικονομικότερες και σίγουρα πιο φιλικές σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Γραφείο Τύπου

  Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.