Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ανδρέας Πάτσης στον Star Fm 933: “Τα Γρεβενά δεν μπορούν να αποψιλώνονται Υπηρεσιών..- Ολες οι υπηρεσίες θα επανέλθουν” … (audio)

15 Οκτωβρίου, 2020 by Χρήστος Μίμης

Μας ανησυχεί η στάση της Τουρκίας” είπε ο Βουλευτής Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης, μιλώντας την Πέμπτη στον Star-Fm 933 και τον Δημοσιογράφο Χρήστο Μίμη, αναφερόμενος αρχικά στο γεγονός όπου η Τουρκία κράτησε στον αέρα για 20 λεπτά το κυβερνητικό αεροσκάφος με Δένδια και διπλωμάτες .
Η Κυβέρνηση είναι πολύ προσεκτική και πάντα έτοιμη να ανταποκριθεί ανά πάσα ώρα και στιγμή, σε οτιδήποτε χρειαστεί είτε ειρηνικά είτε στρατιωτικά“…

Για τη λειτουργία αυτόνομου Τμήματος Εργασιακών Σχέσεων ΓρεβενώνΔεν μπορούν τα Γρεβενά να αποψιλώνονται Υπηρεσιών και να μεταφέρονται στην Κοζάνη… Δεν θα γίνουν “σάκος του μποξ” ή ο “τελευταίος τροχός της αμάξης” …

Αναφερόμενος και στην Τράπεζα της Ελλάδας που το υποκατάστημά της έχει φύγει από τα Γρεβενά: “Ολες οι υπηρεσίες θα επανέλθουν σε κανονικότητα στα Γρεβενά” ..

Σχετικά με τις πολλές επισκέψεις του σε κοινότητες του Νομού:

Ο κόσμος έχει αγωνίες για την επόμενη μέρα, και εκεί πρέπει να εστιάσουμε και να αγωνιστούμε” …

Για τις σοβαρές καθυστερήσεις στην έναρξη της καλλιεργητικής περιόδου

Είναι απαράδεκτη η στάση της Πυροσβεστικής” …

Θα είμαι κοντά στους Παραγωγούς Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών Γρεβενών” …

Υπάρχει άριστη συνεργασία με τους Δημάρχους του Νομού και με όποιον μου ζητήσει κάτι” …

Υπάρχει όραμα, υπάρχει στρατηγική, υπάρχει θέληση” …

Ακούστε όλη την συνέντευξη:This entry was posted on Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου, 2020 at 11:34 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply