– Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών συγχαίρει θερμά τους συναδέλφους της Ο.Π.Κ.Ε, Τμήματος Ασφαλείας, Ομάδα ΔΙΑΣ, Αστυνομικού Τμήματος και Τροχαίας (συμμέτοχη στην σύλληψη ληστή) για τις σημαντικές επιτυχίες των τελευταίων μηνών.

– Κατορθώματα που προκάλεσαν τον θαυμασμό σε όλο το πανελλήνιο, με την εξάρθρωση φυτείας μαμούθ 14.000 δενδρυλλίων κάνναβης, φυτείας 100 δενδρυλλίων και την σύλληψη δράστη ληστείας σε υπεραγορά τροφίμων στα Τρίκαλα. Επιτυχίες που κάθε άλλο παρά τυχαίες θεωρούνται καθώς ήταν αποτέλεσμα πολύμηνης έρευνας, συντονισμένων και καλά οργανωμένων επιχειρήσεων, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας, αποσπώντας τα θετικά σχόλια της τοπικής κοινωνίας αλλά και για το καίριο χτύπημα που πέτυχαν στον αδιάκοπο αγώνα κατά της μάστιγας των ναρκωτικών.

– Ο Έλληνας αστυνομικός καθημερινά παρόλες τις ελλείψεις και τις δυσμενείς συνθήκες, με πενιχρά μέσα, αυταπάρνηση και αφοσίωση υπερασπίζετε τα αγαθά της ζωής, της ιδιοκτησίας και της αξιοπρέπειας του Έλληνα πολίτη χωρίς να προσμετρά τον κίνδυνο όταν έρχεται η ώρα να επιλέξει ανάμεσα στην προσωπική του ασφάλεια και στην ασφάλεια του κοινωνικού συνόλου.

– Η Ελληνική Αστυνομία καθημερινά βρίσκεται σε διαρκή πόλεμο, πληρώνοντας τον πολλές φορές με βαρύ φόρο αίματος. Οι 130 νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες συνάδελφοι μας, των τελευταίων ετών, δεν αρκούν για την ελληνική πολιτεία ώστε να αναγνωρίσει το επάγγελμα μας ως Επικίνδυνο και Ανθυγιεινό. Ήρθε η ώρα το Ελληνικό Κράτος να πάψει να κωφεύει κάνοντας το αυτονόητο.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.