Ο νεαρός Γιάννης Καναβός αθλητής του σωματείου μας, έκανε το μεγάλο άλμα αφού πλέον αποτελεί μέλος τουΠρομηθέα Πατρών, ενός συλλόγου που τα τελευταία χρόνια αποτελεί πρότυπο σωματείου στην οργάνωση ,αλλά και στην ανάπτυξη του αθλήματος ..

Με όπλα του την επιμονή, την υπομονή και την αφοσίωση στο αγαπημένο του άθλημα, το μπάσκετ, βλέπει πλέον απο το ύψος των 2,06 μ το μέλλον του να του ανοίγει νέες προοπτικές, νέα όνειρα, καινούργιες φιλοδοξίες .



Το ιστορικό σωματείο μας, ο Φ.Ο.Πρωτέας Γρεβενών, συμμετείχε στην μπασκετική εξέλιξη του χαρισματικού Γιάννη .

Τον ενέταξε στο δυναμικό του και του προσέφερε όλα τα όπλα για την αξιοποίηση του ταλέντου του. Τον εμπιστεύτηκε και του δίδαξε μέσω των προπονητών μας, τα πρώτα μυστικά της καλαθοσφαίρισης.

Ως διοίκηση αισθανόμαστε συγκινημένοι, υπερήφανα και ικανοποιημένοι για την μεγάλη αυτή μεταγραφή του Γιάννη Καναβού και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη νέα του ομάδα, με την ελπίδα οτι σε λίγα χρόνια θα κοσμεί τα σαλόνια του επαγγελματικού μπάσκετ.

Φ.Ο.Πρωτέας Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.