Ο Δήμος Δεσκάτης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Δεσκάτης και με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) διοργάνωσαν την 18η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020, με στόχο τη διάδοση της τακτικής εθελοντικής αιμοδοσίας και απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους όσους θέλουν να στηρίξουν ενεργά αυτήν την δράση.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών, στην προσπάθειά του να διαδώσει την ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας, διοργανώνει κάθε χρόνο την Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία με σκοπό την μεταλαμπάδευση του μηνύματος της προσφοράς αίματος προς τον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο.
Συγκεκριμένα, η τελετή της <<Φλόγας της Αγάπης>> ξεκίνησε από την Πλατεία Εθνικής Αντίστασης του Δημαρχείου και ο τερματισμός μετά από διαδρομή εντός του οικισμού έγινε στην κεντρική Πλατεία Δεσκάτης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.