Στo πλαίσιo της 18ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών της Π.Ο.Σ.Ε.Α., ο Δήμος Δεσκάτης διοργανώνει το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 10:30 π.μ. την τελετή της <<Φλόγας της Αγάπης>> που θα ξεκινήσει από την Πλατεία Εθνικής Αντίστασης στο Δημαρχείο και θα τερματίσει μετά από διαδρομή εντός του οικισμού, στην κεντρική Πλατεία Δεσκάτης.

Μαθητές και εθελοντές αιμοδότες θα μεταφέρουν τη Φλόγα της Αγάπης μεταδίδοντας το μήνυμα της Εθελοντικής Προσφοράς της Αιμοδοσίας στηρίζοντας την αυτάρκεια αίματος στη χώρα μας.

Η εθελοντική αιμοδοσία είναι πράξη Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης!

Η προσφορά αίματος είναι προσφορά ζωής!

Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι Λαμπαδηδρόμοι είναι η εξής:

AΦΕΤΗΡΙΑ: Πλατεία Δημαρχείου→Oδός Μονδαίας→ Οδός Ι. κ’ Γ. Γκουντούλα→Οδός Βουνάσας→Οδός Λοχαγού Δ.Μανουσάκη→Οδός Χρ. Μπράβου→Οδός 7ης Οκτωβρίου 1912→Οδός Αναστάσεως→Οδός Κρήτης→Οδός Κων/νου Καβάφη→Οδός Κων/νου Καραμανλή →Οδός Μελόβου→Οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου→Οδός Βασ. Βουλγαροκτόνου→Οδός Καπετάν Φούφα→Οδός Ανδρομάνας→Οδός Κων/πόλεως→Οδός Καμβουνίων→Οδός Μονδαίας→ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ.

Συνδιοργάνωση: Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Δεσκάτης – Δήμος Δεσκάτης

Ο Πρόεδρος Εθελοντών Αιμοδοτών Δεσκάτης

Τσιγάρας Κωνσταντίνος

Ο Δήμαρχος Δεσκάτης

Κορδίλας Δημήτριος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.