Το Δ.Σ. του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ και οι προπονητές, κατά την έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς καλωσορίζει τις αθλήτριες, αθλητές, γονείς και φιλάθλους κι εύχεται υγεία, πρόοδο κι επιτυχίες τόσο σε προσωπικό, μαθησιακό όσο και σε αθλητικό επίπεδο.

Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ξεκίνησε τις εγγραφές των Ακαδημιών του για το έτος 2020-2021 από τις 7 Σεπτεμβρίου για κορίτσια και αγόρια από 6 χρονών.

Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά από 17:30 ως 19:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Γρεβενών. Οι προπονήσεις των τμημάτων ΜΙΝΙ 1 και ΜΙΝΙ 2 θα αρχίσουν στις 28 Σεπτεμβρίου.



Ο Σύλλογός μας πρωτοστατεί στο χώρο του βόλεϊ από το 1976! Καταγράφει σημαντικές και ιστορικές στιγμές στα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας και με υπερηφάνεια έχει να επιδείξει πάμπολλες πρωτιές τόσο σε πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών όσο και στην ανάδειξη και προώθηση αθλητριών και αθλητών σε ομάδες εθνικών κατηγοριών με διεθνείς διακρίσεις. Η ποιότητα, η εργατικότητα κι η συνέπεια που χαρακτηρίζει τα στελέχη του συλλόγου μας έχει ως αποτέλεσμα  αθλήτριές μας να στελεχώνουν τις Εθνικές Ομάδες Πανκορασίδων, Κορασίδων και Γυναικών σε κάθε αθλητική χρονιά!

Με βαθιά αισθήματα και σεβασμού συνεχίζουμε την ανοδική αθλητική πορεία μας και σε όλες τις προπονήσεις μας τηρούμε αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα (covid-19).

Τηλέφωνα επικοινωνίας:    

Ελένη Κολοβού    6932669470

Βάσω  Παπανίκου    6934860069

Γιώργος Μέμτσας    6972468820

Σάκης Τσιμπέρης   6972773581

 

Το παρόν και το μέλλον μας ανήκει!!!.

 

  Το Δ.Σ του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.