Το Μήνυμα του Δημάρχου Γρεβενών κ.Γιώργου Δασταμάνη

Θα ήθελα να εκφράσω τα εγκάρδια συγχαρητήριά μου και να ευχηθώ ολόψυχα καλή σταδιοδρομία σε όλους τους νέους και τις νέες που από σήμερα είναι και επίσημα φοιτητές και φοιτήτριες καθώς με την ανακοίνωση των βάσεων, πέτυχαν τον στόχο τους για την εισαγωγή τους στα πανεπιστήμια της χώρας. Έτσι, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στον βίο τους, γεμάτο γνώσεις και εμπειρίες, που σίγουρα θα το θυμούνται αργότερα με μία άσβεστη νοσταλγία. Επίσης, αξίζει και ένα μεγάλο μπράβο στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που ακούραστα συνέβαλλαν από τη δική τους μεριά σ’αυτήν την επιτυχία. Όσον αφορά τους φίλους και τις φίλες που δεν τα κατάφεραν, θέλω να τους πω από καρδιάς ότι οι ευκαιρίες της ζωής είναι πολλές και συνεχείς και ότι ο αγώνας ενός ανθρώπου είναι διαρκής, επίμονος και ισόβιος.

Γιώργος Δασταμάνης
Δήμαρχος Γρεβενών

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, συγχαίρω και εύχομαι ολόθερμα καλές σπουδές, στα παιδιά των συναδέλφων της Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας που πέτυχαν το στόχο τους.
Στους νέους Πυροσβέστες & Αξιωματικούς της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, τα θερμά μου συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία.

Ο Διοικητής

Ιωάννης Απ. Ράπτης
Αρχιπύραρχος

Συγχαρητήρια και ευχές από τον Αντιδήμαρχο Γρεβενών Δημήτρη Μπόλη

Συγχαρητήρια σε όλες και όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν την εισαγωγή τους στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η επιτυχία τους αποτελεί το επιστέγασμα μιας μακρόχρονης και επίπονης προσπάθειας.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, που στη διάρκεια των μαθητικών τους χρόνων, στάθηκαν δίπλα τους.

Για τους μαθητές που δεν έφτασαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, δεν πρέπει να απογοητευθούν. Οι εξετάσεις αυτές δεν θα είναι η μοναδική ευκαιρία στην ζωή τους.

Θα τους δοθούν επανειλημμένως οι δυνατότητες να εκπληρώσουν τους σκοπούς και τα όνειρά τους.

Καλή σταδιοδρομία !!!

Μπόλης Δημήτριος

Αντιδήμαρχος Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού

Συγχαρητήριο μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας και Πολιτισμού Όλγας Πουταχίδου στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων

Είσαστε όλες και όλοι άξιοι συγχαρητηρίων για την επιτυχία σας, στις φετινές Παννελαδικές Εξετάσεις, παρά τις αντίξοες συνθήκες.
Συγχαρητήρια αξίζουν στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς που στήριξαν τις προσπάθειες και τις επιλογές σας.
Εύχομαι ένα όμορφο ταξίδι στη γνώση που εκτός από την επιτυχία σε επιστημονικό επίπεδο θα φέρει και την ευτυχία σε προσωπικό επίπεδο. Καλές σπουδές!

Μήνυμα του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας

Εκ μέρους όλων των εκπαιδευτικών της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας θέλω να εκφράσω τα θερμά μας συγχαρητήρια στις μαθήτριες και στους μαθητές μας, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας, παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες που επέφερε η πανδημία.
Αγαπητά παιδιά, ένας νέος κύκλος ξεδιπλώνεται στη ζωή σας, ανοίξτε τα φτερά σας και αξιοποιήστε ικανότητες και δεξιότητες που αποκτήσατε στα χρόνια της εκπαίδευσής σας. Με αρωγό τη γνώση ολοκληρώστε τις προσδοκίες σας. Οι πιο θερμές ευχές μας για πετυχημένες σπουδές και τη σταδιοδρομία που επιθυμείτε σας συνοδεύουν.
Ξεχωριστή τιμή για την Περιφέρειά μας αποτελούν και οι πρωτιές που κατακτήσατε.
Όσοι και όσες δεν είδατε τις προσδοκίες σας να εκπληρώνονται μην απογοητεύεστε. Με στοχοπροσήλωση, επιμονή, υπομονή και τόλμη σύντομα θα δείτε τη δικαίωση των επιθυμιών σας.
Θερμά συγχαρητήρια στους γονείς και στις οικογένειες όλων των παιδιών για τη στήριξη, που παρείχαν σε όλη αυτή την ιδιαίτερα απαιτητική, δύσκολη και πολύχρονη διαδρομή.

Θοδωρής Μαρδίρης

Από την ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές των ΓΕ.Λ., των ΕΠΑ.Λ. καθώς και του Εσπερινού ΓΕ.Λ. της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών για τις επιτυχίες τους.

Σε μια ιδιαίτερη, πρωτόγνωρη και δύσκολη σχολική χρονιά λόγω της κρισιμότητας των εξετάσεων αλλά και της πανδημίας του κορονοϊού, εσείς σταθήκατε δυνατοί και αποτελεσματικοί κατακτώντας τους στόχους σας. Ευχές και συγχαρητήρια αξίζουν επίσης οι γονείς σας και οι καθηγητές σας που ήταν πάντα δίπλα σας στον πολύχρονο αγώνα σας. Καλές σπουδές και ευκολία στο ταξίδι της γνώσης και στο νέο στάδιο της ζωή σας. Για τους μαθητές που δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας και πίστη στη μελλοντική επιτυχία σας.

Η Διευθύντρια της Δ.Δ.Ε. Γρεβενών
Μαριάννα Θεοδοσίου 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.