Σας ενημερώνουμε ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα e-ggrafes (https://e-eggrafes.minedu.gov.gr/#/) θα είναι σε λειτουργία από την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020 και ώρα 09.00 έως την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 23.59, προκειμένου να υποβληθούν ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής και μετεγγραφής για το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ Γρεβενών.

Επισημαίνεται ότι:

  • η εφαρμογή λειτουργεί κατά τη διάρκεια όλου του 24ώρου.
  • κατά το χρονικό αυτό διάστημα είναι δυνατή η υποβολή νέων αιτήσεων, η τροποποίηση ή/και η διαγραφή τους, καθώς επίσης και η αποθήκευση ή/και εκτύπωσή τους.

Τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020 και την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020 θα οριστικοποιηθούν οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν.

Για την εγγραφή μαθητή/τριας οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται, προκειμένου να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους, να υποβάλλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Α) Εκτυπωμένη την Ηλεκτρονική Δήλωση Προτίμησης Β) Τίτλο Σπουδών (Φωτοαντίγραφο πτυχίου, απολυτηρίου ή Πιστοποιητικό Σπουδών)  Γ) Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας και το προσωπικό e-mail καθαρά γραμμένο. Τα δικαιολογητικά θα κατατεθούν μετά από συγκεκριμένο ραντεβού με τον διευθυντή του σχολείου.

Πληροφορίες : Νούτσος Αθανάσιος ( τηλ. 6974002553)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.