Ένα μεγάλο εγκάρδιο ευχαριστώ και πολλά συγχαρητήρια θα ήθελα να εκφράσω στη συνδημότισσά μας Ελένη Κουτσαλιάρη για τη διπλή νίκη που πέτυχε, χθες Κυριακή, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου της Πάτρας.

Η Πρωταθλήτριά μας στο μήκος, κατόρθωσε και έφερε πίσω στην ιδιαίτερη πατρίδα της, δυο χρυσά μετάλλια καθώς ήρθε πρώτη τόσο στο Πανελλήνιο Γυναικών όσο και στο Πανελλήνιο Κ23 με το νέο της εξαιρετικό ατομικό ρεκόρ των 6,42 μέτρων.



Μάλιστα, η νίκη της γίνεται ακόμη πιο σπουδαία, δεδομένων των δύσκολων συνθηκών που αντιμετώπισε λόγω της ελλιπούς προπόνησης που οφείλονταν στην επιβεβλημένη καραντίνα του κορονοϊού.

Εύχομαι ολόθερμα στην Ελένη να έχει πάντα υγεία και επιτυχίες στη ζωή της και να συνεχίζει να μας κάνει βαθιά υπερήφανους καθώς με τη στάση της που αποπνέει ήθος, εργατικότητα, αφοσίωση και αξιοπρέπεια αποτελεί ένα παράδειγμα προς μίμηση που μας εξυψώνει και μας ενώνει ως τόπο, ως κοινωνία, ως Γρεβενά.

Γιώργος Δασταμάνης
Δήμαρχος Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.