Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συγχαρητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Γρεβενών Γιάννη Γιάτσιου σε όλους τους Γρεβενιώτες αθλητές που κέρδισαν μετάλλια στους Πανελλήνιους αγώνες στιβου που έγιναν στην Πάτρα

10 Αυγούστου, 2020 by Χρήστος Μίμης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου που πραγματοποιήθηκε στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας, η Ελένη Κουτσαλιάρη κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος γυναικών αλλά και στην κατηγορία Κ23.
Η Ιωάννα Πέτρου κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στα 3.000 μέτρα μετ΄ εμποδίων και χρυσό στην κατηγορία Κ23.
Η Ιωάννα Ζάκα στο άλμα εις ύψος και ο Χρήστος Κοτίτσας στα 800 μέτρα, κατέκτησαν την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο. Ο Θεόδωρος Μηνασίδης στο ακόντιο κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Οι χαμογελαστοί και πείσμονες αθλητές των Γρεβενών, αντιμαχόμενοι σε κάθε αντιξοότητα, έφεραν μετάλλια και νίκες στη συλλογή τους αλλά και στα Γρεβενά.Ο αγώνας τους ήταν προσωπικός, δύσκολος και μοναχικός, όπως καλά γνωρίζουν οι Πρωταθλητές, και η αξία είναι αποκλειστικά δική τους.

Ο αγώνας της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας είναι και θα είναι η υποστήριξη των αθλητικών υποδομών προκειμένου να έχουν ένα υποστηρικτικό των προσπαθειών τους περιβάλλον.
Θερμά συγχαρητήρια!

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΤΣΙΟΣ

This entry was posted on Δευτέρα, 10 Αυγούστου, 2020 at 15:53 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΣΤΙΒΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply