Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου που πραγματοποιήθηκε στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας, η Ελένη Κουτσαλιάρη κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος γυναικών αλλά και στην κατηγορία Κ23.
Η Ιωάννα Πέτρου κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στα 3.000 μέτρα μετ΄ εμποδίων και χρυσό στην κατηγορία Κ23.
Η Ιωάννα Ζάκα στο άλμα εις ύψος και ο Χρήστος Κοτίτσας στα 800 μέτρα, κατέκτησαν την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο. Ο Θεόδωρος Μηνασίδης στο ακόντιο κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Οι χαμογελαστοί και πείσμονες αθλητές των Γρεβενών, αντιμαχόμενοι σε κάθε αντιξοότητα, έφεραν μετάλλια και νίκες στη συλλογή τους αλλά και στα Γρεβενά.



Ο αγώνας τους ήταν προσωπικός, δύσκολος και μοναχικός, όπως καλά γνωρίζουν οι Πρωταθλητές, και η αξία είναι αποκλειστικά δική τους.

Ο αγώνας της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας είναι και θα είναι η υποστήριξη των αθλητικών υποδομών προκειμένου να έχουν ένα υποστηρικτικό των προσπαθειών τους περιβάλλον.
Θερμά συγχαρητήρια!

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΤΣΙΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.