Μια ξεχωριστή εκδήλωση από τη Γρεβενιώτισσα Μουσικό, Φωτεινή Γκιουλέκα πραγματοποιήθηκε στις
7 Ιουλίου 2020 στο Κέντρο Πολιτισμού της πόλης μας, υπό την αιγίδα του Δήμου Γρεβενών και με τη στήριξη πολλών επαγγελματιών του τόπου μας. Πιο συγκεκριμένα, λόγω των έκτακτων μέτρων περιορισμού που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19, η συναυλία πραγματοποιήθηκε χωρίς θεατές και μαγνητοσκοπήθηκε προκειμένου να μεταδοθεί διαδικτυακά.



Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες που προέρχονται από διάφορα σημεία της χώρας, έστειλαν τα δικά τους προσωπικά βίντεο των ερμηνειών τους ώστε με την τεχνική του μοντάζ να δημιουργηθεί μια οπτικοακουστική σύμπραξη μουσικής και τραγουδιών όπου μικροί και μεγάλοι ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα μελωδικό ιντερνετικό ταξίδι που ξεκινά από τα Γρεβενά και κάνει τον γύρο της Ελλάδας.

Στην μοναδική αυτή μουσική παράσταση συμμετέχουν οι Σολίστ Πιάνου Φώτης Ματζαρίδης και Δημήτρης Κεραμιδάκης, οι Σολίστ Τραγουδιού Μανώλης Χατζημανώλης, Παρασκευάς Θεοδωράκης, Θάνος Ολύμπιος και Διονύσης Αποστολόπουλος καθώς και οι Χορωδίες, Παιδική και Ενηλίκων, της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών υπό τις οδηγίες της Φωτεινής Γκιουλέκα και Οδυσσέα Τάσιου.

Από την πλευρά της η Δημοτική Αρχή, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας & Αθλητισμού Δημήτρης Μπόλης και ο πρόεδρος της ΔΕΚΕΓ Νίκος Πούλιος, δηλώνουν ότι θα βρίσκονται στο πλευρό κάθε πολιτιστικής δράσης που συμβάλλει στην καλλιέργεια της μουσικής παιδείας των δημοτών και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων του Δήμου μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.