«Μια προσπάθεια χρόνων για τη σωστή και αδιάκοπη υδροδότηση σε Κηπουρειό και Πριόνια επιτέλους γίνεται πράξη με τη σημερινή υπογραφή της σύμβασης για την υλοποίηση του έργου που θα φέρει στα δυο χωριά καθαρό πόσιμο νερό από τις περίφημες ορεινές πηγές “Μπάλτσες” που βρίσκονται κοντά στον Εθνικό Δρυμό της Βάλια Κάλντα. Οι εργασίες κατασκευής του αγωγού ξεκινούν άμεσα προκειμένου να ολοκληρωθεί γρήγορα η σημαντική αυτή παρέμβαση που θα εξαλείψει τα προβλήματα λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν οι δυο οικισμοί κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες».



Αυτό υπογράμμισε σήμερα ο Δήμαρχος Γρεβενών κ.Γιώργος Δασταμάνης στο πλαίσιο της υπογραφής της σύμβασης που αφορά το έργο κατασκευής του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης στις Κοινότητες Κηπουρειό και Πριόνια του Δήμου Γρεβενών. Η εν λόγω σύμβαση υπεγράφη το μεσημέρι της Παρασκευής 3 Ιουλίου 2020 στο Γραφείο του Δημάρχου με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εργοληπτικής εταιρείας ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΤΕΒΕ. κ.Ιωάννη Στάμο ενώ το παρών έδωσε και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών κ.Φωτεινή Τζουβάρα.

Το έργο, προϋπολογισμού περίπου 3 εκατομμυρίων ευρώ, χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα “Φιλόδημος 1” του Υπουργείου Εσωτερικών, μετά από σχετική πρόταση που υπέβαλλε η ΔΕΥΑΓ η οποία είναι και ο φορέας υλοποίησης του. Σύμφωνα με το συμφωνητικό, ο χρόνος αποπεράτωσής των εργασιών ανέρχεται σε δεκαοκτώ (18) μήνες.

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.