Να συνεχίσουμε να «Μένουμε Ασφαλείς»

Η καταγραφή 15 νέων κρουσμάτων του Covid-19 στη Δυτική Μακεδονία από τις 24 Ιουνίου 2020 έως και χθες το απόγευμα 29 του μηνός, μας υπενθυμίζει ότι δυστυχώς η πανδημία του κορωνοϊού δεν έχει σταματήσει παρά την ενθαρρυντική ύφεση των περίπου 2,5 μηνών που σημειώθηκε στην Περιφέρεια μας.

Ο Δήμος Γρεβενών κάνει έκκληση στους πολίτες να συνεχίζουν να τηρούν με σχολαστικότητα τα μέτρα αυτοπροστασίας όπως είναι η καλή υγιεινή των χεριών, η ευλαβική τήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων και η χρήση μάσκας ιδίως σε κλειστούς χώρους που παρατηρείται συγχρωτισμός.

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα με το ξέσπασμα και την κλιμάκωση της υγειονομικής κρίσης, κατορθώσαμε να αποφύγουμε την εξάπλωση του κορωνοϊού στον Δήμο μας και να παραμείνουμε μια περιοχή καθαρή, χάρη στην κοινή και συντονισμένη προσπάθεια όλων μας.

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να «Μένουμε Ασφαλείς» προκειμένου να προστατέψουμε τους εαυτούς μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα από τον θανατηφόρο αυτόν ιό που μέχρι στιγμής έχει στοιχίσει τη ζωή σε 192 συνανθρώπους μας σε όλη τη χώρα.

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.