Σε συνέχεια της χθεσινής επιστολής μας, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να επικοινωνήσουμε την άμεση ανταπόκριση του κυρίου Διοικητή της Δομής Φιλοξενίας Γρεβενών, ΤΣΕΝΗ Απόστολου, στο αίτημά μας.

Μας κατέστη σαφής ο τομέας αρμοδιότητά του, καθώς και το ενδιαφέρον και οι ενέργειές του στα θέματα των γειτονικών μονάδων – δομών που αφορούν ζητήματα που θίξαμε και δηλώθηκε η αμοιβαία διάθεση για συνεργασία και επικοινωνία στα φλέγοντα ζητήματα πυρασφάλειας και προστασίας του περιβάλλοντος στην ευαίσθητη περιοχή του ορεινού όγκου των Γρεβενών που βρισκόμαστε.

Εκτός αυτών, μας γνωστοποιήθηκε η επικοινωνία του με τον κύριο Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών, στον οποίο προτάθηκαν ενέργειες ενημέρωσης των προσφύγων – μεταναστών σε θέματα που άπτονται του κινδύνου πυρκαγιών, μεταξύ άλλων.

Ευχαριστούμε τον κύριο ΤΣΕΝΗ για την επικοινωνία και ευχόμαστε τέτοιοι άνθρωποι, πρακτικοί, που ενεργούν άμεσα στα όποια προβλήματα προκύπτουν, να είναι κανόνας και όχι εξαίρεση.

Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου “Νέα γενιά”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.