Σχετικά με το σχεδιασμό και τη λήψη μέτρων ενόψει της επαναλειτουργίας των σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Δήμος Γρεβενών προχώρησε την Τρίτη 26 Μαΐου του 2020 στη διανομή υγειονομικού υλικού που θα συμβάλλει στην αποφυγή μετάδοσης του covid-19, μετά και την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να ανοίξει δημοτικά και νηπιαγωγεία την ερχόμενη Δευτέρα.



Από το πρωί ειδικό συνεργείο του Δήμου σε συνεργασία με το Τμήμα Καθαριότητας βρέθηκε σε όλα τα δημοτικά και νηπιαγωγεία που εδρεύουν στην πόλη των Γρεβενών, μοιράζοντας το απαραίτητο υγειονομικό υλικό που έστειλε το Υπουργείο Παιδείας και το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, χαρτικά, υγρά καθαρισμού.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ.Γιώργος Δασταμάνης τόνισε ότι «οι απολυμάνσεις των αιθουσών στα σχολεία που επαναλειτουργούν από την 1η Ιουνίου, θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή και το Σάββατο» υποστηρίζοντας ότι «στόχος της δημοτικής αρχής είναι η καλύτερη προετοιμασία όλων των δομών εκπαίδευσης και η προστασία της υγείας των μαθητών και των εκπαιδευτικών λαμβάνοντας όλα τα προληπτικά μέτρα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού».

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.