Τις τελευταίες μέρες ζούμε την προσπάθεια επιστροφής στην κανονικότητα της ΝΔ και στο θέμα της παραχώρησης εκμετάλλευσης των Δημοσίων Δασών στους δασικούς συνεταιρισμούς, Ο ΣΥΡΙΖΑ με το νόμο 4423/2016 και με άλλες διατάξεις έβαλε τέλος στο άναρχο τοπίο , δίνοντας αξία στους δασικούς συνεταιρισμούς και στο επάγγελμα του δασεργάτη.

Κάποιοι, συμπεριλαμβανομένου και του Βουλευτή Γρεβενών κ. Πάτση (που δημοσιοποιεί επιστολές διαμαρτυρίας) ενοχλούνται από το γεγονός πως η παραχώρηση για την εκμετάλλευση των Δημοσίων Δασών γίνεται με διαφάνεια , με όρους και κανόνες . Αναπολούν τις παλιές καλές δικές τους μέρες που η μοιρασιά γίνονταν κατ’ υπόδειξη, αγνοώντας νόμους και κανόνες και ευνοώντας βεβαίως τους εκλεκτούς τους. Μιλούν για κομματικούς συνεταιρισμούς και θέλουν να μας γυρίσουν στην εποχή που με τις πρακτικές τους μας οδήγησαν στην χρεωκοπία.

Γιατί πρέπει να έχουμε καταστατικό, γιατί πρέπει να αποδεικνύουμε ότι έχουμε την δυνατότητα να υλοποιήσουμε το έργο που μας αναθέτουν. Αφού έχουμε την Κυβέρνηση. Δυστυχώς έτσι σκέφτονται και δυστυχέστερα αυτές τις πρακτικές επιδιώκουν να επαναφέρουν..

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.