Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησε ο 43χρονος δημοτικός υπάλληλος στον τομέα καθαριότητας του Δήμου Γρεβενών κ.Στάθης Ιωαννίδης ο οποίος κατά τη διάρκεια της πρωινής του βάρδιας βρήκε σε επαρχιακό δρόμο ένα πορτοφόλι που περιείχε κάρτες τραπέζης και ένα κινητό τηλέφωνο. Χωρίς δεύτερη σκέψη ο κ.Ιωαννίδης επικοινώνησε αμέσως με τον νόμιμο κάτοχο του και το παρέδωσε ο ίδιος στέλνοντας με αυτήν του την πράξη μαθήματα ήθους και ανθρωπιάς.

Σημειώνεται ότι ο Στάθης είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών και είναι υπόδειγμα υπαλλήλου του Δήμου Γρεβενών καθώς με τη στάση του, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, έδειξε το πραγματικό πρόσωπο της κοινωνίας μας που είναι αυτό της συνοχής και της αλληλεγγύης. Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ.Γιώργος Δασταμάνης συνάντησε από κοντά και συνεχάρη τον Στάθη Ιωαννίδη για την αξιόλογη πράξη του και με τον κ. Δασταμάνη να εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον εργαζόμενο του Δήμου που εξέπεμψε ένα έμπρακτο μήνυμα εντιμότητας και αξιοπρέπειας σε δύσκολους καιρούς.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.