Σύλληψη δύο ατόμων σε περιοχή της Φλώρινας, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Συνελήφθησαν χθες (18-05-2020) το βράδυ, σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας δύο ημεδαποί, 50 και 51 χρόνων, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 50χρονο, οι ανωτέρω βρέθηκαν να κατέχουν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.


Ακολούθως, έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις οικίες των ανωτέρω, βρέθηκαν, αφενός στη οικία του 50χρονου, αποξηραμένα κλαδιά κάνναβης βάρους 2,8 γραμμαρίων και δύο δισκία χάπια, που εμπίπτουν στη νομοθεσία περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει και αφετέρου, στην οικία του 51χρονου, 4 δενδρύλια κάνναβης, ύψους από 7 έως 18 εκατοστά, αποξηραμένα κλαδιά κάνναβης, βάρους 5,7 γραμμαρίων και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• 4 δενδρύλια κάνναβης, ύψους από 7 έως 18 εκατοστά
• αποξηραμένα κλαδιά κάνναβης, βάρους 8,5 γραμμαρίων
• μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και
• 2 δισκία χάπια.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων για κλοπή και απάτη

Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, συνελήφθη 50χρονος ημεδαπός για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων, ενός 50χρονου ημεδαπού και μιας 50χρονης αλλοδαπής, για κλοπή και απάτη.

Συγκεκριμένα, κατόπιν επισταμένης έρευνας και κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από το Φεβρουάριο έως τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, εισέρχονταν σε οικία 69χρονης ημεδαπής, της οποίας τύγχαναν γνωστοί και χωρίς να γίνονται αντιληπτοί από αυτή, αφού αφαιρούσαν την κάρτα ανάληψης χρημάτων της, προέβησαν σε αναλήψεις χρηματικών ποσών, συνολικού ύψους 2.450 ευρώ.

Επιπρόσθετα, χθες (18-05-2020) το μεσημέρι, συνελήφθη ο 50χρονος από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς στη Φλώρινα, για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων, καθώς στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ράβδος από τεφλόν, μήκους 66 εκατοστών και μία ξύλινη ράβδος, μήκους 62 εκατοστών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας, ενώ προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας.

Σύλληψη 31χρονου για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη σήμερα (18-05-2020) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Φλώρινα, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας, 31χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, καθώς, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων και έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 105,5 γραμμαρίων.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.