Στο Φελλί Γρεβενών βρέθηκαν την Πέμπτη 14-5-2020 ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Χρήστο Τριγώνη και στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Γρεβενών επιβλέποντας το έργο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Τ.Κ. ΦΕΛΛΙΟΥ» αρχικού προϋπολογισμού 240.000€ που αφορά στην βελτίωση και ασφαλτόστρωση του υφιστάμενου αγροτικού δρόμου που αρχίζει από τα όρια του οικισμού Φελλίου προς τις κτηνοτροφικές μονάδες, με κατεύθυνση Δυτικά -Νοτιοδυτικά του οικισμού και χρηματοδοτείται από πόρους του ΕΣΠΑ 2014-2020/ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΠΑΑ) του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας, το οποίο βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης.

Το επόμενο διάστημα και σύμφωνα με το σχεδιασμό της δημοτικής αρχής για τη στήριξη των αγροτών και των κτηνοτρόφων των Γρεβενών, υλοποιούνται τα έργα «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ» προϋπολογισμού 400.000€ χρηματοδοτούμενα από πόρους της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας και «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΓΗ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ» προϋπολογισμού 1,2 εκατ. € με πιστώσεις του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» , ενώ επίσης σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο «Κατασκευή και βελτίωση ποτιστρών του Δήμου» προϋπολογισμού 74.400 € με χρηματοδότηση από ιδίους πόρους του Δήμου Γρεβενών.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.