Εκ της διευθύνσεως της ΔΕΥΑ Γρεβενών ανακοινώνεται ότι το ταμείο έναντι ρολογιού – πλατείας λαχαναγοράς λειτουργεί από την Δευτέρα 04/05/2020 κανονικά, προκειμένου την εξόφληση λογαριασμών ύδρευσης. Σε κάθε περίπτωση όμως πρέπει να τηρούνται οι περιορισμοί και τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19.

Παρόλα αυτά, συστήνουμε στους καταναλωτές μας να επιλέγουν την εξόφληση των λογαριασμών τους με χρήση των ηλεκτρονικών τρόπων συναλλαγών (ηλεκτρονική εξόφληση e-banking , winbanking κλπ) κατά την οποία δεν θέτουν σε κίνδυνο τους εαυτούς τους και τους υπόλοιπους συνανθρώπους μας.



Οι Λογαριασμοί επίσης μπορούν να εξοφλούνται:

  1. Στο κεντρικό ταμείο στα γραφεία της επιχείρησης.
  2. Στα ταμεία των τραπεζικών ιδρυμάτων.
  3. Στα ΕΛΤΑ.

Για οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα παρακαλούμε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με τα τηλέφωνα  εξυπηρέτησης των δημοτών στο τηλ. 24620-25433 και για βλάβες στο τηλ. 24620-25435, προκειμένου να μην συναθροίζεστε σε μικρούς και κλειστούς χώρους.

Η συνεργασία και η υπευθυνότητα όλων μας είναι απαραίτητη για την λειτουργία της επιχείρησης και την απρόσκοπτη υδροδότηση του Δήμου μας.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας και ευχόμαστε σε όλους μας γρήγορα να επανέλθουμε στην κανονικότητα μας δυνατοί και υγιείς.

Εκ της ΔΕΥΑΓ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.