Επιπλέον ενδεδειγμένα μέτρα στα ήδη εφαρμοζόμενα τα οποία θα μπορούσαν να συμβάλουν τα μέγιστα, στην αντιμετώπιση των αυξημένων κρουσμάτων στην ΠΕ Καστοριάς και συγχρόνως να διασφαλίσουν την όσο γίνεται ομαλή λειτουργία του υγειονομικού συστήματος, ζήτησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιος Κασαπίδης, από τον αρμόδιο Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και τους εμπλεκόμενους φορείς.

Στην Π.Ε. Καστοριάς υπάρχει μεγάλος αριθμός κρουσμάτων αλλά και τα πρώτα καταγεγραμμένα θύματα. Ο Περιφερειάρχης λαμβάνοντας υπόψιν την αρνητική εξέλιξη στην Καστοριά και προσπαθώντας να συμβάλει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, τα μέγιστα στην αντιμετώπιση των αυξημένων κρουσμάτων, ζήτησε από τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και τις αρμόδιες υπηρεσίες, ακριβή και αναλυτική περιγραφή μέτρων για τον έλεγχο της διασποράς του Ιού καθώς και την (χωρική-χρονική) εφαρμογή τους.



Επιδίωξη μας όπως τόνισε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης στον Υπουργό << είναι η προστασία των πολιτών, ο έλεγχος της διασποράς του ιού αλλά και η διατήρηση της ψυχραιμίας και της ψυχικής υγείας των πολιτών, για τα οποία εργαζόμαστε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Η συνδρομή σας όμως κρίνεται στην παρούσα φάση άκρως επιτακτική>>.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.