Στον Έβρο και στα Ελληνοτουρκικά σύνορα βρέθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο ο Δήμαρχος Γρεβενών και Πρόεδρος ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Δασταμάνης.

Ο κ. Δασταμάνης επισκέφτηκε τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και των Σωμάτων Ασφαλείας από την Δυτική Μακεδονία που επιχειρούν στην πρώτη γραμμή των συνόρων δηλώνοντας την συμπαράσταση όλων των Δυτικομακεδόνων ενώ παράλληλα τόνισε την σπουδαιότητα του έργου τους για την πατρίδα.

Επίσης είχε συνάντηση με θεσμικούς φορείς, με τον πρόεδρο ΠΕΔ Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και Δήμαρχο Ορεστιάδας κ. Μαυρίδη, με τον πρόεδρο της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ν. Καστοριάς κ. Παπουτσίδη Κυριάκο και τον Γενικό Γραμματέα Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. κ. Τοτονίδη Γιάννη όπου ενημερώθηκε για τις συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή ενώ κοινή διαπίστωση όλων ήταν ότι οι ένστολοι που απασχολούνται πρέπει να ενισχυθούν με σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό (κράνη,θερμικές κάμερες κ.λ.π.) για την καλύτερη εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.