Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της Ετήσιας Βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής Μακεδονίας και του Εμπορικού Συλλόγου Δεσκάτης που έγινε στις 23 Φεβρουαρίου 2020 στη Δεσκάτη στο κτήμα “ΠΕΤΡΙΝΟ”.

Μια εκδήλωση ιδιαίτερα τιμητική και πρωτόγνωρη για την πόλη της Δεσκάτης.15 Εμπορικοί Σύλλογοι από τη Δυτική Μακεδονία έδωσαν το παρόν και απόλαυσαν τη Δεσκατιώτικη φιλοξενία και γεύτηκαν τα τοπικά εδέσματα της Δεσκάτης. Η καρδιά της Ομοσπονδίας των εμπορικών συλλόγων Δυτικής Μακεδονίας χτύπησε στην πόλη μας όπου δόθηκε η δυνατότητα στους επαγγελματίες μας για νέες γνωριμίες, νέες φιλίες και γιατί όχι για νέες συνεργασίες.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Μπλουγούρας Χρήστος, οικονομικός επόπτης της ΕΣΣΕ, ο κ. Οικονόμου Δημήτριος, μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής της ΕΣΣΕ, ο Αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ Γρεβενών κ. Γιάτσιος Ιωάννης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γρεβενών κ. Ράμμος Νικόλαος, ο Περιφερειακός σύμβουλος κ. Χατζηζήσης Λάμπρος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κόγιος Ζήσης, η πρόεδρος τοπικού Δεσκάτης κ. Σκόδρα Κωνσταντίνα, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Δεσκάτης κ. Ανδρώνη Αρετή, Πέτσας Ιωάννης και Ζιαγκλιαβού Ειρήνη, η πρόεδρος του ΕΜΟΔ κ. Σωτήρη Χρυσούλα, ο πρόεδρος του ορειβατικού συλλόγου Δεσκάτης κ. Κόγιος Θεοφάνης και ο πρόεδρος αιμοδοτών Δεσκάτης κ. Τσιγάρας Κωνσταντίνος. Ευχαριστούμε πολύ τους Εμπορικούς Συλλόγους Αλεξάνδρειας, Βεροιας, Καστοριάς, Σκύδρας, Έδεσσας, Κοζάνης, Αιανής, Βελβεντού, Σερβίων, Πτολεμαϊδας, Νεάπολης, Αμυνταίου, Φλώρινας, Εράτυρας και Γρεβενών που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους και γνώρισαν από κοντά την απομακρυσμένη αλλά όμορφη και πολύ φιλόξενη πόλης μας, κατά τα λεγόμενά τους.
Ευχαριστούμε επίσης τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας κ. Πανταζή Ευάγγελο για την επιλογή της πόλης μας για την ετήσια κοπή της Βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας και για το γεύμα που πρόσφερε δωρεάν σε όλους τους παρευρισκόμενους.
 Ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις των Αφών Χατζηζήση ΟΕ., Ζιαγκλιαβού Νικολάου, Ζιανού Άρη, Κόγιου Χρυσοβαλάντη, Κουσίωρα Γεωργίου, Κούτουλα Αθανασίου, Λαγιόκαπα Ζήση, Παπατσάνη Ιωάννη, Πιτιλάκου Αντωνίου, Πλάτανου Ευθυμίας, Τσικρίκη Κωνσταντίνου, Τσιγάρα Χρήστου και Χατζηζήση Μαρίας για τα προϊόντα που πρόσφεραν και για τις υπηρεσίες τους για να έλθει εις πέρας αυτή η εκδήλωση.
Τέλος ευχαριστούμε όλους τους επαγγελματίες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση που πάντα μας στηρίζουν και τους ευχόμαστε μια καλή εμπορικά χρονιά με επιτυχίες και πρόοδο προσωπική και επαγγελματική.
Για τον Εμπορικό Σύλλογο Δεσκάτης 
 
Η πρόεδρος 
Ζαχαρούλα Λάμαρη 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.