Την Κυριακή (16-2) το μεσημέρι, η διοίκηση του ΦΟ Πρωτέα Γρεβενών, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, και βράβευσε την Ανδρική ομάδα του Συλλόγου που ανέβηκε στην Β Εθνική κατηγορία την περίοδο 2018-19, χορηγούς της ομάδας, καθώς επίσης και την Εφηβική ομάδα που κατέκτησε την αγωνιστική περίοδο 2018-19, το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΔΥΜ.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Οικογενειακού Κέντρου “Δειλινά” στην Μυρσίνα Γρεβενών, παρουσία της εκκλησίας (Πάτερ Σάββα), του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Γρεβενών Ιωάννη Γιάτσιου, του Δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη, των Αντιδημάρχων: Αλέξανδρου Κατσάλη, Δημητρίου Μπόλη και Αχιλλέα Πασχαγιαννίδη, του Προέδρου της ΕΚΑΣΔΥΜ Λάζαρου Σαββίδη, του Γενικού Γραμματέα της Ενωσης Ιωάννη Κοβεδάρου, του Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού Γρεβενών Κωνσταντίνου Σούλα, του Διοικητή της Φρουράς Γρεβενών Ανχη Κωνσταντίνου Κούτρα.

Παρακολουθήστε την εκδήλωση (Παρουσιάζει η..αφεντομουτσουνάρα μου):

Οι βραβεύσεις:




Η κοπή της πίτας:

Εικόνες:

Πολλές εικόνες στον ΑΕΤΟ




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.