Σύλληψη 2 ατόμων για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -26- κιλών και -330- γραμμαρίων, σε περιοχή της Καστοριάς

Συνελήφθησαν σήμερα (11-01-2020) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, δύο (2) άτομα, μία 36χρονη ημεδαπή και ένας 24χρονος αλλοδαπός, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες το βράδυ σε περιοχή της Καστοριάς, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε η 36χρονη με συνοδηγό τον 24χρονο, βρέθηκαν εντός αυτού ένας ταξιδιωτικός σάκος και μία τσάντα που περιείχαν είκοσι πέντε (25) αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους είκοσι έξι (26) κιλών και τριακοσίων τριάντα (330) γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν:
• -26- κιλά και -330- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
• ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ,
• -2- κινητά τηλέφωνα και
• -2- κάρτες sim.
Το προανακριτικό έργο ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς.
Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Συνελήφθη 44χρονος  στη Φλώρινα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη την Πέμπτη (09-01-2020) το απόγευμα στη Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας, 44χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένης δράσης για την καταπολέμηση της διάδοσης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, χθες το απόγευμα σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 44χρονο, καθώς και σε έρευνα στην οικία του στη Φλώρινα, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • -826,9- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • -54- δισκία, που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει,
  • -98,9- γραμμάρια αποξηραμένοι κλώνοι κάνναβης και
  • -0,4- γραμμάρια λευκής ουσίας, η σύνθεση της οποίας ερευνάται.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.