Από το βράδυ της 23ης Δεκεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ «καλαντίστηκε». Την αρχή έκανε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γρεβενών «Πίνδος», μέλη του οποίου ντυμένα με τις παραδοσιακές τους στολές έψαλλαν τα κάλαντα στον Σεβασμιώτατο, έξω από τον Ι. Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελιστρίας, μετά το τέλος της Ακολουθίας των Μεγάλων και Βασιλικών Ωρών των Χριστουγέννων. Ο Σεβαμιώτατος ενθουσιασμένος, τους κέρασε την παραδοσιακή γρεβενιώτικη κουλούρα.

Οι πόρτες του Μητροπολιτικού Μεγάρου, άνοιξαν από το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας συνέχισε να δέχεται τα κάλαντα αλλά και εόρτιες ευχές από παρέες παιδιών, φορείς, συλλόγους, φαντάρους του στρατοπέδου των Γρεβενών αλλά και τον Βουλευτή Γρεβενών κ. Πάτση.

Ο Σεβασμιώτατος, γεμάτος χαρά έδινε σε όλους την ευλογία του και τους ευχήθηκε να περάσουν καλά κι ευλογημένα Χριστούγεννα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.