Πρόσκληση

Καλείστε σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3852/2010 (Φ.Ε.Κ. 87/Α/2010) καθώς και του Ν. 3463/2006 όπως ισχύουν, να προσέλθετε στην 34η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών, που θα γίνει στις 30 Δεκεμβρίου 2019 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00μ. στο Δημαρχείο (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο Ψήφιση του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων του Δήμου Γρεβενών οικονομικού έτους 2020.

Πληροφορίες: Κολτσίδας Δημήτριος –Παπαϊωάννου Ευάγγελος – Τολίκα Ευδοξία

Εισηγητής: Αδάμος Ματθαίος Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών

Θέμα 2ο Κατάρτιση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) έτους 2020 του Δήμου Γρεβενών και των Νομικών Προσώπων με την επωνυμία “Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αθλητισμού Δήμου Γρεβενών” (Κ.Κ.Α.& Α.) και “Δημοτική Επιχείρηση Κοινωφελούς Έργου Γρεβενών” (Δ.Ε.Κ.Ε.Γ.)

Πληροφορίες: Παπαϊωάννου Ευάγγελος – Τολίκα Ευδοξία

Εισηγητής: Αδάμος Ματθαίος Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών

Στη συνεδρίαση προσκαλείται ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γρεβενών κ. Γρηγόριος Φαρμάκης.

2η συνεδρίαση

Καλείστε σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 65 & 67 του Ν. 3852/2010 (Φ.Ε.Κ. 87/Α/2010) όπως ισχύει, να προσέλθετε  στην  35η  τακτική   συνεδρίαση του Δημοτικού  Συμβουλίου  Γρεβενών,  που  θα γίνει στις 30 Δεκεμβρίου 2019 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 στο Δημαρχείο (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

 

Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών 

Εισηγητής: Αδάμος Ματθαίος Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών

Θέμα      1ο Κατάρτιση των όρων διακήρυξης για την διενέργεια πλειοδοτικού διαγωνισμού εκμίσθωσης των Δημοτικών Σφαγείων Γρεβενών (κτιριακές εγκαταστάσεις και σφαγειοτεχνικός εξοπλισμός)

Πληροφορίες: Γεωργιάδου Δέσποινα

Θέμα      2ο Ανανέωση της δωρεάν παραχώρησης της χρήσης των δύο γηπέδων τένις που αποφασίσθηκε με την αριθμ. 275/2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Γρεβενών (αίτημα Αθλτικού Συλλόγου Αντισφαίρισης Γρεβενών)

Πληροφορίες: Γεωργιάδου Δέσποινα

 

Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών

Εισηγητής: Τριγώνης Χρήστος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων
Θέμα     3ο Έγκριση Σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Γρεβενών και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την υλοποίηση του έργου: “Συντήρηση Σχολικών Μονάδων Δήμου Γρεβενών”

Πληροφορίες: Μπότζη Ειρήνη

 

Στη συνεδρίαση προσκαλείται ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γρεβενών κ. Γρηγόριος Φαρμάκης.

Επίσης προσκαλούνται (με αποδεικτικό επίδοσης) για να συμμετέχουν στα ειδικά θέματα της ημερήσιας διάταξης οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων:

  1. Γρεβενών

 

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

Φωτεινή  Τζουβάρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.