Η πληθώρα των προσφορών μελών και φίλων της ´´ Ε Λ Π Ι ΔΑ Σ ´´ μας επιτρέπει να ευελπιστούμε σε ένα Βazaar αλλιώτικο από τα προηγούμενα.

´Ενα Bazaar μόνο με δώρα από προσφορές, μελών και φίλων που γιά χρόνια προσφέρουν τις δημιουργίες τους αλλά και νέων που συμβάλλουν στην αύξηση της ευγενικής χειρονομίας για καλό σκοπό.

Πολύτιμα δώρα φτιαγμένα με αγάπη, στολισμένα με ευχές, φορτωμένα με ελπίδα και θετική ενέργεια θα περιμένουν όσους θέλουν να συμμετάσχουν στη Γιορτή της Αγάπης και της Προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται, που ωστόσο προσδοκούν να γιορτάσουν τη Γέννηση του Θεανθρώπου, όπως το δικαιούνται.

Προσφορές θα δεχόμαστε, ως Διοικητικό Συμβούλιο, μέχρι την τέλευταία ημέρα για να μη στερήσουμε από κανέναν τη χαρά της προσφοράς.

Σας καλούμε την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 μετά το μεσημέρι στην Πλατεία Εθνομάρτυρος Αιμιλιανού να προμηθευτείτε τα Χριστουγεννιάτικα δώρα σας για να στηρίξετε τους συμπολίτες μας, της διπλανής πόρτας, αλλά και γιά να τιμήσετε τις δωρήτριες, Μαρία, Χριστίνα, Ζωή, Τασούλα, Κατερίνα, Βούλα, Βέτα, Νανά, Βαγγελίω, Καλλιόπη, Βάια, Βάσω, Γιάννα, Δέσποινα……. Από Γρεβενά καί Θεσσαλονίκη.

Αξίζει να συμμετάσχετε στη Γιορτή της Αγάπης, τη Γιορτή της Προσφοράς.

Με τιμή το Δ. Σ. της ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.