ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

Η θεατρική ομάδα Κοπέρνικος υπό την αιγίδα του Δήμου Γρεβενών παρουσιάζει στο Πολιτιστικό Κέντρο την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου και ώρα 18.30 την παράσταση: ” Τα μεγάλα ψέματα του μικρού Ερμή”. Η παράσταση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του εορταστικών εκδηλώσεων και είναι δωρεάν για όλους.
Πρόκειται για ένα έργο με χειμαρρώδη δράση και ευρηματικό χιούμορ που μιλάει για τις ανθρώπινες σχέσεις, τη συνέπεια των πράξεών μας, αλλά και τις συνθήκες που επιτρέπουν στο ψέμα να ανθίσει.
Κεντρικός άξονας της πλοκής είναι το ψέμα και μερικές από τις πτυχές του. Η πλάνη, η απόκρυψη, η υπερβολή και η παραποίηση. Από πού πηγάζει η ανάγκη για το ψέμα; Ποιες επιθυμίες ικανοποιεί; Δίνει λύση στα προβλήματα ή τα σκεπάζει, κρύβοντάς τα προσωρινά;

Υπόθεση
«Ο μικρός Ερμής, ένα παιδί κεφάτο και δραστήριο, περνάει ώρες διαβάζοντας παραμύθια και ιστορίες για δράκους. Έχει όμως ένα τρομερό ελάττωμα: είναι ένας μοναδικός, ανεπανάληπτος και παθιασμένος ψεύτης!
Με τα εξωφρενικά του ψέματα αναστατώνει καθημερινά όλους τους κατοίκους του χωριού του. Τι θα συμβεί όμως όταν μια μέρα ένα από τα ψέματά του βγει, πέρα για πέρα, αληθινό;
Η ζωή του γίνεται άνω κάτω και ο μικρός Ερμής μπλέκει σε μια περιπέτεια απίστευτων διαστάσεων!»

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.