Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών θα στήσει για 2η χρονιά το Χριστουγεννιάτικο χωριό  στην «Αυλή των Βουνών» στην κεντρική πλατεία της πόλης από τις 6 Δεκεμβρίου 2019 έως και τις 3 Ιανουαρίου 2020.

Δώδεκα (12)  ξύλινα  σπιτάκια ιδιοκτησία του Εμπορικού Συλλόγου κατάλληλα διαμορφωμένα και στολισμένα θα μας ταξιδέψουν σε έναν παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο κόσμο γεμάτο μουσική, παιχνίδια, δράσεις για μικρούς και μεγάλους, τον Άγιο Βασίλη με τους βοηθούς του και προϊόντα των ημερών από τους συναδέλφους επαγγελματίες.

Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων  το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας αποφάσισε να προχωρήσει στην εκμίσθωση πέντε (5) ξύλινων σπιτιών σε επαγγελματίες που επιθυμούν να προωθήσουν και να πουλήσουν τα προϊόντα τους στους επισκέπτες του Χριστουγεννιάτικου χωριού.

Η εκμίσθωση των σπιτιών θα είναι από τις 6 Δεκεμβρίου 2019 έως και τις 3 Ιανουαρίου 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά με τον κ. Βασίλειο Ίττη, Υπεύθυνο Δράσης στο τηλέφωνο: 6946687689 ώρες καταστημάτων, μέχρι και την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019.

Με εκτίμηση

Δ.Σ. Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.