Η 24η Οκτώβριου 2019 καταγράφεται ως ιστορική μέρα για το Σωματείο μας αλλά και για την Διεύθυνση Αστυνομίας του Νομού καθώς υπογράφηκε η σύμβαση έργου για την ολοκλήρωση του Αστυνομικού μεγάρου Γρεβενών, αποδεικνύοντας σε όλους μας πως όταν υπάρχει κοινή βούληση, ενωμένοι οι τοπικοί φορείς μπορούν να επιτύχουν τα πάντα.

Αισθανόμαστε δικαιωμένοι καθώς η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών ήταν αυτή που μετά από πολυετής προσπάθειες κατάφερε να αναδείξει το κτιριακό πρόβλημα και παράλληλα πρότεινε την εν λόγω λύση ως την πιο ρεαλιστική και συμφέρουσα για το ελληνικό δημόσιο.

Η αγνωμοσύνη δεν είναι γνώρισμα του Έλληνα Αστυνομικού και για αυτό αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τον πρώην Βουλευτή Γρεβενών κ. Χρήστο Μπγιάλα, τον πρώην Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρο Καρυπίδη, τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Ευάγγελο Σημανδράκο, τον Δήμαρχο Γρεβενών κ. Γιώργο Δασταμάνη, τον προϊστάμενο οικονομικοτεχνικής υποστήριξης Υποστράτηγο Ντζιοβάρα Παναγιώτη και Γενικό Περιφ. Αστυνομικό Δ/ντη Ταξίαρχο Κεραμμά Θεόδωρο που αφουγκραστήκαν το πρόβλημα και αμέριστα συμπαραστάθηκαν σε ένα δίκαιο και αυτονόητο αίτημα δινοντας σημαντική βοηθεια για την ικανοποίηση του.

Με την πρόταση που δρομολογήθηκε αξιοποιείται η δημόσια περιουσία, εξοικονομούνται πολύτιμοι πόροι για το Κράτος, διασφαλίζεται το απαιτούμενο επίπεδο των υπηρεσιών της δημόσιας ασφαλείας και εξασφαλίζεται η ασφαλή λειτουργία του Τμήματος Μεταγωγών Γρεβενών.

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.