Η θεατρική ομάδα Κόκκινη Κουϊντα, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Γραμμάτων & Τεχνών Γρεβενών, παρουσίασαν στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου, την Θεατρική παράσταση «Ο Μίδας έχει αυτιά γαϊδάρου» του Μανόλη Κορρέ, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Σιδέρη.

Ερασιτέχνες ηθοποιοί, που δεν είχαν να ζηλέψουν τίποτα από τους επαγγελματίες.

Σύμφωνα με τον Καλλιτεχνικό υπεύθυνο της ομάδας Γιώργο Λεπίδα:
Πρόκειται για ένα έργο πολιτικό, επίκαιρο και διδακτικό. Μια παράσταση που καθρεφτίζει μια κοινωνία βυθισμένη τόσο βαθιά στην αξία του χρήματος, χωρίς ηθική και αναστολές. Αυτός ο μικρόκοσμος της οικογένειας, της πολυκατοικίας και της αστικής γειτονιάς είναι τελικά ο καθρέπτης της μεγάλης κοινωνίας που ζούμε. Το χρήμα επιδρά με μοναδικό τρόπο στις ανθρώπινες σχέσεις.Η απληστία η υποκρισία συνδέονται τόσο άμεσα με τα χρήματα που αλλάζει την ανθρώπινη συμπεριφορά. Και έτσι θυσιάζεται κάθε άλλη αξία, κάθε ανθρώπινη ευτυχία.

Το ότι υπάρχει αυτή η ομάδα, αποτελούμενη από ανθρώπους γεμάτους ενέργεια, διάθεση και αγάπη για το θέατρο, μία ομάδα που πιστεύει στον εαυτό της και θέλει να παράξει και να προσφέρει θεατρικό έργο , που έχει ανεβάσει μέχρι τώρα έργα δύσκολα με πάρα πολλές παραστάσεις στην περιοχή μας, με τόσους πολλούς συντελεστές, σκηνικά, κοστούμια, με συμμετοχές σε φεστιβάλ θεάτρου και συνεργασίες με άλλες σημαντικές ομάδες, μάλλον πρέπει να το θεωρήσουμε απαραίτητο και όχι πολυτέλεια. Ο κόσμος που αγαπά το θέατρο, δεν θα ’πρεπε να στερηθεί κάτι τέτοιο” .

Δείτε εικόνες στον ΑΕΤΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.