Εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γεώργιου Δασταμάνη, πραγματοποίησε την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019 ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης και πρώην Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος ε.α. Τσουβάλας Κωνσταντίνος, με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης του έργου της κατασκευής του νέου Αστυνομικού Μεγάρου Γρεβενών, συνοδευόμενος από τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας Αντιστράτηγο Σκούμα Κωνσταντίνο, τον Προϊστάμενο του Κλάδου Οικονομοτεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής Υποστράτηγο Ντζιοβάρα Παναγιώτη, τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας Ταξίαρχο κ. Κεραμά Θεόδωρο και τον Αστυνομικό Διευθυντή Γρεβενών κ.  Ζαμπούρα Χρήστο.

Στη συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων κ. Χρήστου Τριγώνη, ο κ. Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Τσουβάλα αλλά και τους υψηλόβαθμους αξιωματικούς που τον συνόδευαν για την αμέριστη συνεισφορά τους στην υλοποίηση αυτού του χρόνιου αιτήματος, με τον κ. Γενικό Γραμματέα να ανταποδίδει αναφέροντας το πόσο σημαντική ήταν η συνδρομή του Δήμου Γρεβενών και των υπηρεσιών του για την επίτευξη αυτού του μεγάλου έργου με πολλαπλά οφέλη τόσο για την τοπική κοινωνία όσο και για τον ίδιο τον αστυνομικό οργανισμό.

Πέραν των άλλων, εκ μέρους του κ. Δημάρχου στη συζήτηση τέθηκε και η δυνατότητα συντομότερης πρόσβασης των δημοτών στο Νοσοκομείο της πόλης μας, μόλις το έργο ολοκληρωθεί, αίτημα το οποίο έγινε άμεσα δεκτό από τους παρισταμένους.

Επίσης συζητήθηκε η δυνατότητα ίδρυσης νέου Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Γρεβενών που θα αστυνομεύει την Εγνατία Οδό αλλά και την Ε-65, προοπτική στην οποία ο κ. Γενικός Γραμματέας δεσμεύθηκε πως θα εξετάσει σχετικά ενώ επιβεβαιώθηκε και η άριστη συνεργασία της δημοτικής αρχής με την τοπική και την περιφερειακή αστυνομική διοίκηση.

 

Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.