Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γεώργιος Κασαπίδης, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Κωνσταντίνου Τσουβάλα, υπέγραψε το μεσημέρι της Πέμπτης (24-10), στο Διοικητήριο Γρεβενών, με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρειας- κοινοπραξίας Γεώργιο Καραϊορδανίδη, την σύμβαση έργου για την ολοκλήρωση της ημιτελούς Σχολής Αστυφυλάκων Γρεβενών.
Δείτε:




Η διάρκεια υλοποίησης του έργου είναι 30 μήνες. Η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από το Π.Δ.Ε. και η αξία της σύμβασης 1.440.688,90€ και 278.843,01€ για ΦΠΑ.

Οι εργασίες αποπεράτωσης που θα εκτελεστούν, αφορούν το εξωτερικό περίβλημα του κτιρίου, τις εργασίες περιβάλλοντος χώρου και εσωτερικά την ολοκλήρωση εργασιών σε τμήμα του υπογείου, σε ολόκληρο τον 1ο και 2ο όροφο. Στο υπόλοιπο υπογείου εσωτερικά δεν θα γίνει καμία εργασία.

Στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Γρεβενών Ιωάννη Γιάτσιου, εκτός από τον ίδιο, παραβρέθηκαν ακόμα, ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης, ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της έδρας Κωνσταντίνος Αναγνώστου, ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος του τμήματος δομών περιβάλλοντος- Διεύθυνση Τεχνικών έργων της έδρας Ηλίας Γιαννόπουλος, ο Υποστράτηγος Προϊστάμενος στον κλάδο Οικονομοτεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Ντζιοβάρας Παναγιώτης, ο Αστυνομικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδας Κωνσταντίνος Σκούμας, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Κεραμάς, ο Αστυνομικός Διευθυντής Γρεβενών Χρήστος Ζαμπούρας και εκπρόσωποι της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών.

Εικόνες στον ΑΕΤΟ




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.