Τo ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ λαμβάνοντας υπόψη:

  • την υπ. αριθμ. 13385/1259/891 Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ1774/Β’/17-06-2016 )σχετικά με την «Έγκριση του Οργανωτικού Πλαισίου Άθλησης για Όλους Π.ΑγΟ.της Γ.Γ.Α»,
  • τηνυπ.αριθμ.ΚΥΑΥΠΠΟΑ/ΓΔΟΑ/ΔΑΟΠΑΑΕΥΔΣ/439980/15334/1266ΚΥΑ (ΦΕΚ 3200/Β/21-08-2019 «ΕγκρισηςΚατανομης Θέσεων για την πρόσληψης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Π.Φ.Α.) με σκοπό την στελέχωση των Ο.Τ.Α. και των ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ αυτών που υλοποιούν Προγράμματα Άθλησης για Όλους (ΠΑγΟ) περιόδου 2019-2020» .
  • την υπ’αριθμ. 22/2019 απόφαση του Δ.Σ του Ν.Π.Δ.Δ,«Ανακοίνωση πλήρωσης θέσεων ΠΕ Καθηγητών Φυσικής Αγωγής, βάσει του οργανωτικού πλαισίου λειτουργίας των Προγραμμάτων Άθλησης για όλους «Π.Α.γ.Ο» περιόδου 2019-2020.»

Ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό για την υλοποίηση των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους(Π.Α.γ.Ο.) κατά την περίοδο 2019–2020, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με ωρομίσθια αποζημίωση, συνολικού αριθμού  Τριών(3) ατόμων, για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
ΠΕ    Π.Φ.Α   3 Έως 8 Μήνες Πτυχιούχο Φυσικής Αγωγής
   ΣΥΝΟΛΟ   3

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν οριο ηλικίας 23 έως 65 ετών.

Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το αρθρο 22 υπαλληλικού Κώδικα (Καταδίκη, υποδικία, δικαστική αντίληψη, δικαστική απαγόρευση).

Να έχουν την υγεία και την καταλληλότητα που να τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

(1) Βιογραφικό σημείωμα που να αναφέρεται στην προϋπηρεσία στα προγράμματα,στην επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, στην απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.λπ.

(2) Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή.. Ότι δεν τελεί υπό απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη. Ότι δεν παραπέμφθηκε με τελεσίδικο Βούλευμα για κάποιο από τα αναφερόμενα στο άρθρο 22 του Π.Δ. 611/77 εγκλήματα έστω και εάν δεν επακολούθησε ποινική δίκη λόγω παραγραφής, καθώς και εάν εκκρεμεί εναντίον του κατηγορία για οποιοιδήποτε πλημμέλημα ή κακούργημα.

  • (μόνο για άντρες) Ότι έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις του ή έχει νόμιμη απαλλαγή και την αιτία απαλλαγής.

(3)Φωτοτυπία πτυχίου Φυσικής Αγωγής, ειδικότητας, μεταπτυχιακού τίτλου τίτλου ή διδακτορικού διπλώματος ή ισότιμου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένου στην Ελλάδα.

(4) Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας .

(5)Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

(6) Βεβαίωση του Δήμου περί μόνιμης κατοικίας.

(7) Βεβαίωση του ΟΑΕΔ ότι είναι άνεργος.

(8)Έγγραφα, που αποδεικνύουν προϋπηρεσία, όπως: βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία του κυρίου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης (μισθολογικές καταστάσεις Ι.Κ.Α. ή άλλων ασφαλιστικών ταμείων) ή βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία φορολογικού χαρακτήρα(αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, κ.λπ.) ή πιστοποιητικά προϋπηρεσίας θεωρημένα από την Επιθεώρηση Εργασίας και δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα και τα οποία αποτελούν κριτήριο επιλογής .

(9)Έγγραφα που αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολυτέκνου ή του γονέα μονογονεϊκής οικογένειας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ –ΚΑΘΑΡΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει σύμφωνα με την υπ΄αριθ.13385/1259/891 Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ1774/Β’/17-06-2016 ) με θέμα  «Έγκριση του Οργανωτικού Πλαισίου Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους  »,

Βασικό κριτήριο κατάταξης των υποψηφίων είναι η ανεργία. Η ανεργία αποδεικνύεται με σχετική βεβαίωση από το αρμόδιο γραφείο του ΟΑΕΔ.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ικανός αριθμός υποψηφίων που να πληροί την παραπάνω προϋπόθεση (ανεργία), προκειμένου να εξασφαλιστεί η υλοποίηση των Π.Α.γ.Ο.,οφορέας δύναται να προσλάβει Π.Φ.Α οι οποίοι δεν είναι άνεργοι.

Η πρόσληψη αυτών γίνεται με βάση την κατάταξη τους σε πίνακα σύμφωνα με τη μοριοδότηση που περιγράφεται παρακάτω. Ως εκτούτου,συντάσσονται πίνακες υποψηφίων μη λαμβάνοντας υπόψη τον περιορισμό της ανεργίας. Η σειρά κατάταξης των υποψηφίων που έχουν το ανωτέρω κριτήριο καθορίζεται με βάση τα ακόλουθα κριτήρια:

                                  ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Βασικό Πτυχίο:

Οι μονάδες του βαθμού του τίτλου σπουδών με δύο δεκαδικά ψηφία πολλαπλασιάζονται με τον αριθμό0,1).

Εάν το πτυχίο αποκτήθηκε στην αλλοδαπή, απαιτείται αντίγραφο της πράξεως του ΔΙΚΑΤΣΑ ήτου πιστοποιητικού αναγνώρισης του ΔΟΑΤΑΠ,για τη βαθμολογική αντιστοιχία.

Μεταπτυχιακοί Τίτλοι

Μεταπτυχιακός Τίτλος Σπουδών (Master): 0,5 μονάδες. Διδακτορικό: 1 μονάδα.

Επισήμανση: γίνεται χρήση της προσφορότερης βαθμολογικά από τις δύο κατηγορίες μεταπτυχιακών τίτλων (εφόσον κατατεθούν και οι δύο) και ενός μόνο από την ίδια κατηγορία αυτών.Αποκλείεται η αθροιστική βαθμολόγηση τους.

Εμπειρία

Ο υποψήφιος λαμβάνει μονάδες από την εμπειρία με ανώτατο όριο τους πενήντα (50) μήνες.Για κάθε μήνα αποδεδειγμένης απασχόλησης στα Π.Α.γ.Ο. με μηνιαίο σύνολο ωρών έως 120, οι μονάδες που λαμβάνονται υπολογίζονται ως εξής: Αρ.μηνών Χ ώρες απασχόλησης το μήνα Χ 0,08 μονάδες /120.

Για την εύρυθμη λειτουργία των ΠΑγΟ,στα προγράμματα πουτο Ν.Π.Δ.Δ «Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού Δήμου Γρεβενών κρίνει απαραίτητο,δύναται να πριμοδοτήσει έως 20 μήνες από τους τελευταίους 24 μήνες,τουςυποψηφίους που έχουν αποδεδειγμένη προϋπηρεσία στο Ν.Π.Δ.Δ ωςεξής:Αρ.μηνών (έως 20 μήνες)Χ 0,05 μονάδες.

Η βαθμολόγηση γίνεται αθροιστικά

    ΕΠΙΛΟΓΗ –ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ –ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ

Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει με βάση την μοριοδότηση του οργανωτικού πλαισίου λειτουργίας των Προγραμμάτων Άθλησης για όλους (Π.Α.γ.Ο.) Οι πίνακες κατάταξης των υποψηφίων αναρτώνται στον πίνακα ανακοινώσεων του Ν.Π.Δ.Δ και του Δήμου Γρεβενών Η πρόσληψη των επιλεγέντων θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των  προσερχόμενων ατόμων στα τμήματα, που θα λειτουργήσει η Δ/νση Αθλητισμού σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Κατά των ανωτέρω πινάκων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ενστάσεις, ενώπιον του Δ.Σ.του . μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επόμενη της ανάρτησης των πινάκων στους πίνακες ανακοινώσεων του Ν.Π.Δ.Δ και του Δήμου Γρεβενών.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν την ανακοίνωση καθώς και να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, , στα γραφεία Ν.Π.Δ.Δ (Δ/νση: Μ.Αλεξανδρου 79, τηλ.2462022627 ) καθημερινά από 09.00 π.μ έως 13.00 μ.μ από Τριτη 22-10-2019 και για δέκα ημερολογιακές ημέρες(10) έως  και την Παρασκευή 01-11-2019.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΣΙΟΥΛΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.