Ο Δήμος Γρεβενών καλεί όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής της πόλης των Γρεβενών να συμμετέχουν ενεργά στην εκπόνηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας συμμετέχοντας στην έρευνα ερωτηματολογίου που θα πραγματοποιηθεί.

Το ερωτηματολόγιο αυτό έχει ως στόχο να καταγράψει τα βασικά χαρακτηριστικά (ανάγκες, συνήθειες, επιλογές, προβλήματα, δυνατότητες και ευκαιρίες) των καθημερινών μετακινήσεων των κατοίκων, επισκεπτών, και επαγγελματιών του Δήμου στην πόλη των Γρεβενών. Επίσης, μέσα από αυτό το ερωτηματολόγιο δίνεται η δυνατότητα κατάθεσης απόψεων και ιδεών σχετικά με τα παρεχόμενα μέσα και τρόπους μεταφοράς.

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου διαρκεί λιγότερο από 5 λεπτά και μπορείτε να το βρείτε:

Το ΣΒΑΚ είναι ένα ανοιχτό και δημοκρατικό εργαλείο όπου μπορούν όλοι να συμμετέχουν ενεργά. Μπορείς να επισημάνεις προβλήματα μετακίνησης που συναντάς, αλλά και να προτείνεις λύσεις και ιδέες για τη βελτίωση της περιοχής σου. Με αυτό τον τρόπο συμβάλουμε όλοι στην επίλυση των κυκλοφοριακών προβλημάτων του Δήμου μας και στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Η έρευνα θα διαρκέσει μέχρι την Δευτέρα 04 Νοεμβρίου 2019.

 

Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.