ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ…

Ο σύλλογος Γρεβενών ~Πίνδος~ ευχαριστεί τους χορευτές του συλλόγου μας που για μια ακόμα χρονιά συνέβαλλαν οικονομικά στην κάλυψη της μουσικής εκδήλωσης αλλά και τον απλό κόσμο που παραβρέθηκε μετά την παρέλαση στην κεντρική πλατεία της πόλης μας και διασκέδασε μαζί μας, γιορτάζοντας την απελευθέρωση της περιοχής μας από τον Τουρκικό ζυγό.

115 χρόνια πριν, ο θάνατος του Παύλου Μελα ενέπνευσε ολόκληρο το Έθνος κι απελευθερωθηκε η Μακεδονία. Η θυσία του Παύλου Μελα συνεχίζει να εμπνέει τους Ελληνες!
Στις 13 Οκτωβρίου 1904 πέθανε στη Σιάτιστα ο Παύλος Μελάς.

Αυτός ήταν και ο λόγος που οι φορεσιές των χορευτών μας στην παρέλαση ήταν του Παύλου Μελά τιμώντας τη μνήμη του με τον καλύτερο τρόπο.

Τέλος ευχαριστούμε τις Αρχές του τόπου μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους και συγκεκριμένα από την Περιφέρεια τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κύριο Γιάτσο, τους περιφερειακούς συμβούλους κύριο Φωλίνα και Χατζηζήση και από το Δήμο Γρεβενών τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κύριο Μπόλη.

Το Δ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.