Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τρίκαλα: Ο δήμαρχος ζήτησε συγγνώμη για ταλαιπωρία από έργα και τους κάνει δώρο για 4 μήνες το νερό – Δείτε την επιστολή…

16 Οκτωβρίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Δημόσια συγνώμη ζήτησε ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου για την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι κάτοικοι μιας συγκεκριμένης οδού στα Τρίκαλα, προχωρώντας σε μια πρωτοφανής κίνηση. Ανακοίνωσε πως δεν θα πληρώσουν νερό για 4 μήνες.

Τα Τρίκαλα είναι μια προχωρημένη πόλη που έχει αξιοποιήσει στο έπακρο την ψηφιακή τεχνολογία. Μάλιστα, η Guardian σε ένα άρθρο – ύμνο πριν από έναν χρόνο, αναφέρθηκε στην τεχνολογική της πρόοδο και τόνισε πως είναι μια πόλη που δεν χρειάζεται να ξέρεις έναν πολιτικό για να γίνει κάτι. Μετά, λοιπόν και τις ξαπλώστρες που τοποθέτησε πρόσφατα ο δήμος στις όχθες του ποταμού Ληθαίου για να λιάζονται οι πολίτες, τώρα ο δήμαρχος προχωρά σε κάτι που δεν ίσως και να μην έχει ξαναγίνει.

Δημόσια συγνώμη από τον Δήμαρχο – Τι προσφέρει ως ανακούφιση στους κατοίκους

Ο δήμαρχος των Τρικάλων ζήτησε δημόσια συγνώμη από τους επαγγελματίες και τους κατοίκους της οδού Απόλλωνος, που ταλαιπωρούνται από τον περασμένο Μάρτιο από τα έργα αποκατάστασης του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή. Μάλιστα, επίπληξε τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου που δεν συνεργάστηκαν μεταξύ τους όλο αυτό το διάστημα.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, με επιστολή που φέρνει στη δημοσιότητα το trikalavoice.gr, ο δήμαρχος κάνει γνωστό ότι οι κάτοικοι απαλλάσσονται από τη χρέωση του νερού με έκπτωση 100% των λογαριασμών τους στη ΔΕΥΑΤ, με δική του προσωπική απόφαση και λόγω των πλημμελών υπηρεσιών που τους προσφέρθηκαν το προηγούμενο διάστημα.

iefimerida

This entry was posted on Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2019 at 13:43 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply