Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επίσκεψη στελεχών της εταιρίας KORRES στον Εθνικό Δρυμό της Βάλια Κάλντα στα Γρεβενά (εικόνες)

16 Οκτωβρίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Επίσκεψη στα Γρεβενά στην περιοχή ‘’Μπάλτσες’’ στη Βάλια Κάλντα πραγματοποίησε η γνωστή εταιρία παραγωγής καλλυντικών  KORRES, η οποία έχει εντάξει στον πλούσιο κατάλογο της παραγωγής της και νέα προϊόντα με βασικό συστατικό εκχύλισμα από Μαύρη Πεύκη και πρόσφατα και από Λευκόδερμη Πεύκη (γνωστή σε εμάς ως Ρόμπολο) υλικά που προέρχονται από τα δάση των Γρεβενών.

Η Λένα Φιλίππου Κορρέ ιδρυτικό μέλος της εταιρίας επισκέφθηκε την περιοχή μας με σκοπό την προώθηση των νέων προϊόντων της εταιρίας πραγματοποιώντας σε ένα τοπίο απαράμιλλης αξίας και ομορφιάς και σε υψόμετρο 2160μ.,  διαφημιστικό γύρισμα το οποίο θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, διαφημίζοντας ταυτόχρονα και τις ομορφιές του τόπου μας.Οι δασολόγοι της Δ/νσης Δασών Γρεβενών ξενάγησαν στην περιοχή όλη την αποστολή της εταιρίας και παρουσίασαν αναλυτικά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες της Μαύρης και της Λευκόδερμης Πεύκης του Εθνικού Δρυμού της Βάλια Κάλντα.

Τα στελέχη και τους συνεργάτες της εταιρίας υποδέχθηκαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Γρεβενών Γιάννης Γιάτσιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Γεώργιος Βαβλιάρας και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αθανάσιος Φωλίνας , οι οποίοι  συζήτησαν για περαιτέρω συνεργασία της εταιρίας με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας λόγω του πλούτου των αρωματικών φυτών της περιοχής μας.

Επιδίωξη της νέας Περιφερειακής αρχής είναι η ανάπτυξη τόσο του τουρισμού αλλά και η ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής και των προϊόντων της.

Μάλιστα ο Γεώργιος Σταυρόπουλος, γεωπόνος της εταιρείας KORRES, θα παραβρεθεί εκ νέου στην Δυτική Μακεδονία, ως εισηγητής στη 2η Έκθεση & Συνέδριο αρωματικών φυτών, μανιταριών και προϊόντων αυτών, που θα γίνει στις 29-30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου 2019.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΤΣΙΟΣ

This entry was posted on Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2019 at 15:34 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply