Ηττήθηκαν στην Κοζάνη οι έφηβοι του Πρωτέα, από την ανδρική ομάδα του Λασσάνη Κοζάνης με σκόρ 62-57 ,στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ανδρών της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.

Οι έφηβοι του Πρωτέα για μία ακόμη φορά πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και βρέθηκαν πολύ κοντά στην νίκη και την πρόκριση στον τελικό του θεσμού.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Λασσάνη για την νίκη του αλλά και για την άψογη συμπεριφορά των αθλητών της απέναντι στους έφηβους του Πρωτέα.

Πολλά συγχαρητήρια όμως και στα παιδιά του Αλέξη Κατσάλη για την συνολική παρουσία τους στο Κύπελλο ,αφού παρά το ότι είχαν να αντιμετωπίσουν ομάδες που αγωνίζονται στα ανδρικά πρωταθλήματα της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.,δίνοντας μάλιστα όλους τους αγώνες εκτός έδρας ,έφθασαν ένα βήμα από τον τελικό.

Τα δεκάλεπτα: 16-21, 29-24, 41-44 ,62-57.

Διαιτητές:Κατωτικίδης – Λυγούρας(με κρίσιμα λάθη στο τέλος εις βάρος της ομάδος των Γρεβενών)

Γ.Σ.Λασσάνης (Πατσώνας):

Παπίστας 7(1) ,Μαδίκας 4(1) ,Κωτούλας ,Μπάμπος ,Σταυρόπουλος 2,Ελευθερίου , Κωνσταντινίδης 16, ,Νικητάκης 3(1) ,Κοκκίνης ,Πλιάκης 4,Λαμπρόπουλος 4,Αντωνιάδης 22(1).

Φ.Ο.Πρωτέας Γρεβενών(Κατσάλης):

Πεχλιβανίδης 8 (1), Γκασιώνας 4(1), Σιούμπουρας  2,Ντόλιας , Μιχαλόπουλος 17, Ταμπακάκος  10 ,Κυρατζής Χ. 4 , Κυρατζής Χ  (junior), 2, Καναβός , Τζιουβάρας 9(3), Καραγιαννίδης , Γιώτας Ν. 1.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.