Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΕΝΙΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Καλωσορίζουμε παλιούς και νέους αθλητές…

27 Σεπτεμβρίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Με αφορμή το άνοιγμα της νέας προπονητικής και αγωνιστικής περιόδου καλωσορίζουμε παλιούς και νέους αθλητές του συλλόγου μας ελπίζοντας σε μια ακόμα πιο δημιουργική χρονιά.

Αγαπητοί φίλοι , η ραγδαία ανάπτυξη του αθλήματος στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια με τις σημαντικές επιτυχίες που το συνοδεύουν έδωσε άλλη δυναμική και στο σύλλογό μας. Οι αθλητές μας συστηματικά προπονούνται με την καθοδήγηση αξιόλογων και έμπειρων προπονητών και συμμετέχουν σε πολλές διοργανώσεις και τουρνουά που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό διεκδικώντας με αξιώσεις τίτλους .

Η εξωστρέφεια αυτή καταδεικνύει όχι μόνο τη σοβαρή δουλειά που συντελείται αλλά και την ευοίωνη προοπτική του συλλόγου μας που στέκεται πλέον ισάξια δίπλα στα παραδοσιακά αθλήματα της περιοχής μας.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου
ΨΑΡΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

This entry was posted on Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2019 at 19:55 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΤΕΝΙΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply